Bokjobb och boksortering

Lite regn och vidhängande båge framåt kvällen.

Har jobbat på med boken en hel del i dag men det har en tendens att dyka upp saker längs vägen som gör att det är svårt att sitta några längre stunder utan avbrott. Sedan valde jag att ta ett avbrott själv också då jag gav mig ut i garaget för att sortera böcker som ligger där. Fullt med kassar.

Ägnade några timmar åt att sortera dem i en hög till Böckernas hus i Tidan, en till Röda rummets antikvariat i Uppsala, en till AFU och så en med böcker som är trasiga eller finns i massupplagor som inte går att sälja. Dessa körde jag till återvinningen.

Jobb i garaget.

Men det blev mycket bra kvar som kommer att ge AFU en del inkomster när jag väl för möjlighet att leverera dem. Högen till AFU blev inte lika stor vilket är naturligt eftersom böckerna kommer från personer som inte har haft ett direkt ufointresse och i ett fall från en som har det (och som följaktligen behåller sina böcker i det ämnet) men det blev ändå en av mera andlig karaktär, om Atlantis och om Palmemordet.

Under dagen hade jag ett långt samtal med såväl Felix som John på FLX som jobbar med TV4-serien om ufo. Jag funkar som bollplank och som hjälp när det gäller att ta fram vissa fakta. Men också framför kameran.

Efter att vi ätit blev det lite mera bokjobb och sedan fotboll vilket alltid (nästan) är ett enda långt lidande när det gäller de svenska herrarna. Nu soppade de till det ordentligt trots en riktigt bra första halvlek och så blev det förlust med 3–1 i baken hemma mot Österrike. Och gör vi inte mål i första halvlek, trots bra spel, så brukar det sluta så här. Inget EM-slutspel för Sverige den här gången.

Har hjälpt en amerikansk forskare med en ufokontakt och diskuterat hur AFU skulle kunna hjälpa Fufora i Finland med att skanna deras uforapporter. Skrev också ett utkast till säljtext för min nya bok som min redaktör på Semic, Andreas, bett mig om.

00.30 var det dags för sängen efter att jag skrivit ut en intervju med Jacques Vallée som jag gjort och hängt tvätt.

Loading