Bilbesiktning och datorjobb

Kollad och klar.

Så var det dags för den årliga besiktningen och liksom förra året valde jag Bilbesiktningen i Järfälla, det finns ju ett antal andra som också vill att man ska kolla sina bilar hos dem. men nu blev det så och allt gick utmärkt. Inga anmärkningar så det var bara att köra därifrån.

Trevlig läsning.

Under dagen hade hag ett långt samtal med Christer Teikes dotter eftersom jag ville veta vad som hänt med hennes pappa under hans sista veckor i livet. Det är så tråkigt att Christer inte längre är med oss, 68 år är lite för tidigt.

Jag har också jobbat med en dagordning inför nästa UFO-Sverigemöte i mars och med lite planering för en del andra möten som har med AFU och UFO-Sverige att göra.

Hade ett bra samtal med Tomas på Hyresbostäder i Norrköping också. Det händer mycket just nu även om de viktigaste sakerna återstår. Allt fokus ligger på att skapa en bra ekonomi för AFU som sedan kan göra att vi klarar av en flytt. För nya lokaler behöver vi om vi inte ska få packa alla nya samlingar i lådor.

Pratade också med valberedningen för UFO-Sverige en stund i dag, inte minst om vikten att vi föryngrar i styrelsen. Något som även gäller för AFU.

Anneli var inne i stan för att gå på bio och när hon kom hem hade jag redan ätit, sedan blev det ”Mästarnas mästare” och tidigt till säng.

Loading