Jobbar med UFO-Aktuellt

Hemma från Skåneresan.

I dag kom Anneli hem igen från utflykten med Ylva till Malmö och Köpenhamn. Jag plockade upp henne på Barkarby station och sedan körde vi till Mynt wook och grill för att hämta med oss sushi hem. En Poke bowl till Anneli och en 14-bitars sushi till mig, den största de hade. Skönt att ha henne hemma igen, det blir lite tomt när hon är borta några dagar.

Jag ägnade i alla fall för- och eftermiddagen åt att jobba med UFO-Aktuellt. Där bjuder jag bland annat på ett kapitel ur min nya bok så att läsarna ska få en uppfattning om vad de kan läsa där.

Har också suttit en trappa ned i 90 minuter och skannat diabilder åt min kollega Vicente-Juan i Spanien. Där går det långsamt framåt. Men det kunde gå snabbare.

Under kvällen körde jag vidare med UFO-Aktuellt, skrev två recensioner på Chfris Aubecks bok ”Saucers” och på Glenn Stecklings ”The U.F.O. reality – Can truth prevail?” (som jag får göra klar i morgon), tittade på Duplantis när han tog VM-guld inomhus och Kramer när han tog ett överraskande silver på 800 meter. Snyggt av båda!

Sedan blev det sängen före 23 med ”Fluke”.

Loading