Mer UFO-Aktuelltjobb

Cristoffer Tidelius avhandling.

I dag har jag fortsatt att jobba med UFO-Aktuellt vilket bland annat har inneburit en del läsande då jag ville få med en kort recension av Cristoffer Tidelius doktorsavhandling som ni kan se här ovan. Cristoffer deltog i UFO-Sveriges fältundersökarkurs 2021 och de 37 intervjuer han då genomförde utgör en viktig del av avhandlingen. Mycket spännande läsning!

Jag själv hann prata mycket med Cristoffer under vägen ner till kursgården och även det samtalet återges i vissa delar, men allt under pseudonymer. Roligt för Cristoffer att han nu fått avhandlingen godkänd, inte minst sedan har förföljts av den så kallade ”Historielärarföreningen” under en längre tid. Precis som alla andra som jag är i kontakt med. Men Cristoffer lät sig inte nedslås av detta utan har alltså arbetat fram en mycket intressant avhandling som jag under dagen har läst stora delar av.

Jag har också varit ute med Anneli en sväng, bland annat till Solna och Vällingby där vi plockade upp en present som Niklas ska få när han fyller år om lite drygt en vecka.

Annars har vi mest varit hemma även om Anneli gjorde ännu en utflykt in till stan för ett besök där under ett par timmar. När hon kom hem fixade vi kvällsmat och sedan varvade vi en del sittande i tevesoffan med att jag jobbade vidare med UFO-Aktuellt.

Under dagen fick jag en förfrågan från en bildlärare som berättade att hans elever jobbade med att skapa en bok om ufo och undrade om jag kunde komma med lite råd och dåd. Dessutom frågade han om jag kunde göra en inspirationsvideo som han kunde visa för eleverna. Så den gör jag i morgon.

Har också varit i kontakt med Malmö statsarkiv vars ufoutställning slutade den 20 januari och där har man sparat en del modeller åt oss som vi får till AFU. Jag får väl plocka upp dem nästa gång vi kör bil till Annelis bror och hans familj.

Framåt 23 fick det vara bra. Då blev det sängen.

Loading