Fin artikel i församlingstidningen & TV4

Felix och jag berättar om teveserien.

I dag publicerade Järfälla församlings tidning Tusen möjligheter ett fyra sidor långt reportage med mig. Intervjun gjordes för några månader sedan men resultatet blev riktigt bra tycker både jag och Anneli.

Två av de fyra sidorna.

Hör berättas både om mitt eget intresse och om hur UFO-Sverige arbetar. Plus min och Annelis egen ufoobservation. Snyggt skrivet rakt igenom.

Ute och går.

Vid lunchtid tog vi bilen till återvinningen och efter att ha kastat skräpet körde vi en bit längre bort och parkerade för att gå en sväng kring Lövsta och Kyrkhamn. Sedan blev det mackor i bilen eftersom det var för kyligt att sitta ute. Och några timmar senare kom det också snö! Men den låg aldrig kvar utan försvann så snart flingorna nått marken. Vilket var lika bra.

Mackor i bilen.

Hemma skrev jag klart min krönika till DN och mejlade in den till min redaktör. Och så fick jag en länk till AFP-artikeln om AFU som ni kan läsa här. Mycket bra.

Klockan 18 kom taxin som skulle ta mig till studion i TV4-huset och väl där fick jag smink och sedan var det bara att sätta sig och vänta på att få vara med i ”Efter fem”. Efter en stund ringde Felix och undrade om jag blivit uppringd under dagen, för det hade inte han blivit. Och inte heller jag fick jag erkänna trots att jag hade väntat mig en kontakt från Fyran. Så jag gav Felix nummer till en redaktör som hörde av sig till honom och så var allt frid och fröjd för vår direktsändning som skulle starta 19.23.

Sedan blev det min tur.

Serien börjar ju på tisdag och många har säkert redan sett trailern som rullat på TV4 ett tag. Det ska bli spännande att se vilken reaktion det blir på den. Förhoppningen är ju att fler ska bli intresserade och att fler ska våga rapportera vad de sett men inte förstått.

Som vanligt bad jag en studiovärdinna att ta några bilder och det är dem ni kan se här i bloggen.

Felix berättar och jag väntar på min tur.

Först ut var Felix som var med på länk från Palma och han fick gott om tid på sig att berätta och svara på frågor om serien. Särskilt roligt var att höra hur han numera resonerar precis som jag och många med mig i UFO-Sverige. Och hur han korrigerade den kvinnliga programledaren (precis som jag gjort många gånger) då hon frågade om han ”trodde på ufo”. Snyggt.

När turen väl var min fick jag också några frågor om serie men också om annat. Och även jag gott om tid. Tog chansen och nämnde min nya bok och gjorde dessutom reklam för utställningen i Vallentuna.

Efteråt fick jag ett gäng glada tillrop i form av mejl och Facebookinlägg men också två samtal när jag satt i taxin. Ett från en man som vill ge sitt stöd till AFU, och han var mycket nöjd, och ett från en kvinna som redan nu sätter in pengar en gång om året. Och hon tyckte att inslaget var så bra att hon på stående fot lovade skicka in ytterligare en donation.

En enda sur kommentar fick jag och det var från en medlem i en grupp som brukar ägna sig åt att håna UFO-Sverige. Väntat.

Här kan ni förresten se inslaget på TV4 Play.

Hemma lagade jag och Anneli mat tillsammans (hon hade förberett en del som stod och blev färdigt i ugnen) och sedan slog vi oss ned för en mycket sen middag.

Pratade en stund med UFO-Norges kassör Ole Brænne också. Just det, Ole har blivit kassör och en kvinna har tagit hand om ordförandeposten. Och det gamla föreningsnamnet har åter kommit till heders. Inget Norsk Ufosenter längre. Den gamla styrelsen, som tog en stor del av föreningens kassa efter ett beslut taget av dem själva (!) och stack, är ett minne blott.

Framåt 23 var vi på väg i säng. Läste ut ”Fluke”, riktigt bra.

Loading