Hektisk dag

Hektisk dag med en hel del att skriva och flera möten som slog sönder eftermiddagen. Bland annat skrev jag en artikel om ett hörselhjälpmedel som används av många hörselskadade men som har visat sig kunna avlyssnas av obehöriga på två kilometers avstånd, kanske mer. Det blev en hel del diskussion om artikeln och av kommentarerna framgår att det är flera som brukar spionera på personer med hörselhjälpmedel.

Diskussionen om FN:s klimatpanel och rapporten om glaciärsmältningen i Himalaya fortsatte under dagen och har i kväll kommit upp i 185 kommentarer. Dessutom har jag fått en massa mejl från läsare med länkar, frågor och tack för att jag skrev om det. Intresset för vad som är sant och inte sant när det gäller växthuseffekten är enormt. Helt klart har svenska massmedier inte lyckats svara upp mot det behovet.

Har pratat med mamma som fortfarande har jätteont och säkert kommer att ha det ett tag till. På måndag sätter jag mig i bilen och åker ner för att hälsa på henne och för att hjälpa till med att betala räkningarna.

När jag kom hem, efter att ha fått stå på en fullsatt buss (bra medicin om man inte vill somna å andra sidan) så höll Anneli på och laga mat, pasta med köttbullar, men sedan åkte vi till Coop och veckohandlade. När vi väl kom hem så så var klockan mycket och med tanke på att jag ska upp tidigt så är det inte mycket kvar av kvällen. Har svarat på lite mejl och tagit en Kilkenny medan Sverige håller på att förlora ännu en handbollsmatch i rummet intill. Men vem vet, under kan inträffa.

Ufologiskt har det inte blivit så mycket gjort. Har putsat lite på min ufobibliografi och plockat fram material till de två föredrag jag ska hålla i helgen. Det är väl allt egentligen.

Loading