Till Äpplehult för helgen

I dag bar det av till Äpplehult utanför Tranås och UFO-Sveriges sommarfest (i dag) och styrelsemöte (i morgon). Solen skiner här i Stockholm och så verkar det bli hela helgen, även i Äpplehult.

Grönt är det.

Men förmiddagen ägnade jag åt saker hemma, mejlväxlade med en professor i London vars senaste bok jag läst och var över till grannen en sväng för att diskutera klippning av vår syrenhäck som är alldeles för stor nu.

Har också mejlat med en kille som gått fältundersökarkursen och som är duktig på att rita kontor och liknande om att hjälpa oss på AFU att visualisera hur vi kan få det i framtiden. Det blev även en del mejlande med en vän i Belgien som har flera lådor med material som väntar på att hämtas till AFU.

Och så gav sig Kasper av till sitt basketläger och Niklas hem till sig.

Själv körde jag genom landet ned till Äpplehult där övriga gänget hade samlats – i snålblåsten och sedan också regnet. Att det var kylslaget kan ni se på bilden nedan.

Carl-Anton, Roger, Håkan och Mats söker skydd från kylan.

Alltid trevligt med sommarfesten även om vädret inte är på vår sida den här gången. Så när vi skulle ha vårt musikquiz blev det inomhus. Tobias hade fixat frågorna och så delade vi upp oss i tre lag.

Också de grillade hamburgarna fick vi pussla ihop och äta under tak men det gick bra.

Resten av kvällen blev som det brukar bli. Vi pratade gamla minnen från olika UFO-Sverigeaktiviteter. Och de är många. I morgon har vi styrelsemöte och då pratar vi framtid. En bra stund efter midnatt var det dags för sängen.

Loading