Örebro och hem

Niklas på väg hem.

I dag blev det frukost hos Claes och Åsa i Örebro men sedan tog vi bilen hem mot Stockholm, eller rättare sagt mot Solna där vi lämnade av Ylva och sedan hem till Järfälla där Niklas var kvar efter helgens midsommarfest.

En mycket bra midsommarhelg var tillända.

I övrigt var det en lugn dag. Korrläste ett par annonser till UFO-Aktuellt som Håkan skickade mig och nu kan tidningen gå till tryckeriet på måndag. Skönt att den äntligen är på väg. Mejlade också med några som ville köpa min senaste bok.

Mejlade med Philip Mantle som försökt få ut den säkerhetsgenomgång som Elizondo säger att hans bok genomgått och som nu finns på papper. Men både Elizondo själv som förlaget nekade Mantle att få se den och det hela slutade med att Elizondo blockerade Mantle på X.

I ett mejl till mig skriver Philip att han vill försäkra sig om att det verkligen finns ett sådant dokument. Nu ska han försöka få ut det vi offentlighetsprincipen, Foia.

Aftonbladet uppmärksammar under rubriken ”Sexanalytikern som jagade flygande tefat” att det kommit en biografi över Wilhelm Reich. Jag hade ingen aning om att den översatts till svenska. I vilket fall borde den vara otroligt intressant och jag kommer absolut att skriva om den i UFO-Aktuellt.

Vi pratade med Markus som ringde och även han var nöjd med deras fest här hemma. Elva personer hade sovit över varav två tältade. Allt var tipptopp när vi kom hem, till och med vår grillbricka var skurad så att den nästan glänste. Imponerade jobb av pojkarna.

Det blev givetvis fotboll innan kvällen var slut också. Schweiz–Tyskland närmare bestämt. Jämnt och spännande med 1–1 som slutresultat. Sedan blev det tidigt i säng med en Peter Englund-bok.

Loading