Hem från Gävle och badminton

Efter en ganska enkel frukost på Ahlgrens Hotell Bed & Breakfast packade jag och Anneli vår väska och vandrade till stationen för att invänta tåget tillbaka till Stockholm sittande på Espresso House.

Resan hem fördrev jag på samma sätt som resan upp, nämligen med att skicka över bilder från telefonen till datorn, lägga dem i mappar och märka upp dessa. När jag sedan kom hem laddade jag in allt på de externa hårddiskarna.

Senaste tillskottet.

Väl hemma skildes våra vägar. Anneli hade ett par paket att hämta upp och sedan ett ärende på stan. Jag åkte hem och packade upp, startade en tvättmaskin och jobbade en stund vid datorn. I veckan har jag också fått den senaste Zappaboxen som ska bli kul att lyssna på. ”Apostrophe” i en spännande utgåva.

15.30 var det dags för badminton med Stefan, betydligt senare än vanligt men det hade ju sina skäl då vi var på väg hem med tåget då. 21 grader ute visade att sommaren inte riktigt vill ge upp och inne i hallen var det hyfsat varmt.

Det blev en lite ojämn match vad det gällde kvaliteten men det var Stefan som drog det längsta strået. Hans vinstsiffror skrevs till 12–15, 8–15 och 15–11. Måste erkänna att jag inte hade den energi som skulle ha behövts för att vinna i dag.

Efter matchen hämtade jag Anneli utanför Ica Maxi i Barkarby och sedan körde vi till återvinningen som visade sig ha stängt, så det blir en ny tur dit i morgon. Ett kort stopp på Åkermyntan för att handla lite kräftor, också dessa för morgondagen.

Gott på grillen.

Sedan har jag suttit ganska mycket vid datorn, svarat på epost mest. Men det blev grillning på verandan också, två fina köttbitar och en del grönt plus pommes från ugnen. Grillsäsongen är inte riktigt slut ännu.

Vi softade också en stund i soffan för att se den utmärkta filmen ”Salvation boulevard” som dock kraschade helt på slutet där regissören valt att lägga in ett ”det hände sedan” istället för att filma historien till sitt slut. Ett verkligt antiklimax.

Jag har packat en kasse med böcker som ska till AFU och jobbat med att sortera andra böcker i garaget. Det finns rätt mycket som ska säljas just nu.

Avslutade dagen med att hänga tvätt. I säng 00.45.

Loading