Melodifest och Roswell

I dag är både jag och Anneli justerade. Jag med mitt öga och Anneli med en fortsatt ond rygg. Hon hade just blivit lite bättre när hon trampade snett ute i snön och det högg till igen. Att ha ont i ryggen är bland det värsta man kan råka ut för så förutom att hon har mina sympatier så fick hon en stunds massage.

På jobbet ägnade jag några timmar åt att kommentera och rapportera Melodifestivalen, den här gången från Örebro i form av Andra chansen. Men jag skrev också en blogg om att den man som låg bakom uppsändandet av den Mogulballong som kan ha orsakat hela hysterin kring Roswell och ett kraschat flygande tefat 1947 avled den 2 mars.

Vad man än tror om Roswell så fortsätter händelsen att fascinera och intressera nya generationer av ufointresserade. Men allt fler av de som var med på den tiden har försvunnit från scenen och Charles B. Moore är nu den senaste i raden. Vilket givetvis inte gör analysen av händelsen lättare.

Det blev två restaurangbesök i dag eftersom Staffan och ett gäng från redigeringen ville gå tidigt och jag hängde på. Trevligt att prata en stund med gamla arbetskamrater från nattgänget som jag bara hinner se som hastigast annars. Men efter Melodifestivalen sprang jag och Staffan ned på La Barca för en snabb (då menar jag snabb) pizza innan de hann stänga klockan 22. Personalen hade till och med packat två kartonger åt oss eftersom de inte trodde att vi skulle hinna trycka i oss pizzorna på tjugo mniuter. Men det gjorde vi.

Loading