Mycket på en gång

Satt några timmar och skrev ihop ett kapitel till boken nu på förmiddagen medan Niklas, som har ledigt i dag, låg och sov till 10-snåret. Sedan tog han bussen för att åka till Jakobsberg för att klippa sig och träffa kompisar medan jag återvände till skrivandet en stund.

Hann alltså med rätt mycket skrivande innan också jag plockade fram lite rester och värmde i mikron för att få lite lunch. Stack iväg till Posten för att hämta ett paket innan det var dags att ta sig till bussen och jobbet.

UFO-Aktuellt har genom Håkan E:s försorg skickats till tryckeriet men eftersom det var problem med några bilder så kommer den inte att tryckas förrän tidigast på måndag. Gott så.

På jobbet drog det igång direkt med strdigheter i Gaza, en explosion på ett sydkoreanskt faryg där man först misstänkte torped från Nordkorea (var det nog inte), Obama presenterade ett nytt kärnvapenavtal och en ny jordbävning inträffade i Chile – allt inom en kvart. Samtidigt ringde en kvinna jag skulle intervjua, och stax efter en man från en flygklubb som ville visa mig hur deras flygnavigator på nätet fungerade. Och så ringde Håkan om UFO-Aktuellt…

Simultanförmågan fick sig en ny test och det mesta gick faktiskt att lösa.

Resten av  kvällen blev lindrigare som tur var.

Loading