Till mamma

nyaufoakt100407

Upp 09 och trettio minuter senare var vi på väg mot Skaraborg, jag och grabbarna. McD-stopp i Västerås men framförallt ett stopp hos Håkan E på hans jobb där 2.000 exemplar av UFO-Aktuellt står i kartonger. Det första numret av vår samtryckta tidning med UFO-Norges ”UFO”. Och det såg riktigt bra ut! Trycket var lika bra som tidigare och nu får läsarna en dubbelt så tjock tidning för samma pengar. Ni kan se Håkan med det nya numret och ett gäng lådor fyllda med tidningen här ovan.

Med några hundra UFO-Aktuellt i bagaget åkte vi vidare till Ekby för lunch tillsammans med Raili och Ingemar och sedan vidare till Skövde och KSS där mamma ligger. Eller ska vi säga låg. För bara tio minuter efter det att vi kommit in i hennes rum så kom ambulanspersonalen för att köra henne tillbaka till Mariestad. Så vi körde också dit.

Att mamma fick åka tillbaka till Mariestads sjukhus och medicinavdelningen där är bra. Och hon har verkligen blivit mycket bättre. Vi satt hos henne i någon timme och hon tyckte verkligen om att träffa pojkarna igen för det var ett tag sedan.

En annan positiv nyhet var att mammas granne Elvi fick komma hem från sjukhuset nu på eftermiddagen. Ibland tror jag att ala är sjuka just nu! I vilket fall så gick jag in till henne och Rune och pratade en stund.

När jag far runt med bilen, inte minst då det blir 70 mil som det blev i dag, så har jag gott om tid att prata i telefon. Grabbarna satt i bak och såg på ”Flykten från New York” och jag kunde göra en del ufojobb via mobilen. Pratade en bra stund med Jocke på rapportcentralen i Sundsvall och lika länge med en ny tjej från Blekinge som vill utbilda sig till fältundersökare.

Hon visade sig vara en pärla med helt rätt inställning och kritiska ådra som en fältundersökare måste ha.

Under vår Skaraborgsresa åkte vi en sväng till Böckernas hus i Tidan också. Lämnade fyra kassar böcker till försäljning och hittade på böcker till AFU- Men vi stannade bara en kvart, sedan var vi tvungna att dra till Ekby igen för lite fika och prat inna det var dags att åka hemåt.

Nu är vi hemma sedan 22.30. Har fixat med lite papper och pojkarna sitter och spelar. Men det är de värda eftersom de har varit underbara hela dagen. Anneli har lagt sig och snart ska jag själv i säng. Får skriva mer i morgon.

Niklas visar sina bilder från Parisresan för Raili.

railioniklas1004

Loading