Styrelsemöte

styrelsemote1004

I dag har UFO-Sverige hållit ordinarie syrelsemöte i klubbstugan i Enköping och på bilden kan ni de tio som kom: Rickard Andersson, Clas Svahn, Jörgen Granlie, Håkan Ekstrand, Amanda Fredriksson, Håkan Blomqvist, Mats Nilsson, Gunnar Karlsson, Irre Bredin och Tobias Lindgren. Det blev ett effektivt möte som varade mellan 11 och 15.30 med lite paus för kaffe (dricka för mig) och smörgåsar.

En av punkterna på dagordningen gällde just klubbstugan som vi höll mötet i. Kommunen vill sälja den och tomten så det ser ut som om vi måste flytta inom något år. Trist eftersom det här är en plats som har en lång tradition och många minnen. Men UFO-Sverige kommer aldrig att ha råd att köpa tomten när den kommer att erbjudas oss inom något halvår. Istället ser det ut som om vi kommer att få flytta mötena till någon annan lokal.

Tidningslagret, som finns i ett hus på gården, kommer att flyttas redan i sommar. Utställningen som står på övervåningen likaså. Enligt vad vi beslutade i dag så hamnar tidningarna i Norrköping medan övrigt placeras i Västerås. Men var själva mötena ska hållas är fortfarande en öppen fråga.

Innan mötet drog igång överräckte jag en bukett blommor från styrelsen till Irre som hade fyllt år. Och så hurrade vi ordentligt för henne.

När jag kom hem så blev det vidare färd till restaurang Honey i Jakobsberg (bild nedan) efter några timmar med kortspel och slappande. Eftersom jag fyller år på måndag så passade Anneli på att bjuda mig, pojkarna och Ylva på mat på en nyöppnad restaurang. Trevligt att gå ut en lördagskväll, det är inte så ofta det blir av numera. Hemma igen tittade vi på ”Law abiding citizen” på dvd, en stundtals rätt rå men bra film.

En bluffilm har gjort sina vänder på YouTube ett tag och hamnade i dag i några brittiska tidningar – och på amerikanska NBC!  Ni kan se den längst ned i bloggen.  Nick Pope, som ofta uttalar sig i medierna när något händer säger som vanligt att filmen är ”intressant” men också att den är ”en av de bästa” han sett. Eftersom Nick säger så om nästan allt som han inte har undersökt så betyder detta inte mycket och tittar ni på filmen förstår ni varför. Kollega Isaac Koi; på en av de listor som jag är med på, har kollat upp personen som lagt ut filmen (som sägs vara tagen av en anonym fotograf) och sett att han har haft täta kontakter med folk på nätet som är experter på dataanimationer. Kan ju vara en varningssignal. Och sedan undrar jag vad det är för ”jakt” som påstås visas? Inga plan som jagar något ufo syns i alla fall på filmen.

Rickard Andersson från Mantorp tittar i det nya numret av UFO-Raden.

styrmoterickard1004

Kassören Gunnar Karlsson diskuterar med Håkan Ekstrand.

styrmotegunnar1004

På restaurangen. Födelsedagsbarnet firas i förväg.

arfyllardagcs101

Eftersom det regnade lite i dag ställde jag ut en tallrik för att se om det kom ned någon svart vulkanaska. Och det verkar ju inte bättre.

askaapril10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HvMjrb62UZc[/youtube]

Loading