Slut på boken

Har varit iväg till Rosersberg och hämtat en låda böcker på SAM-Distribution nu på förmiddagen. Men det visade sig att jag bara fick ”Sekter och hemliga sällskap” eftersom ”Stora boken om naturfenomen” var helt slut efter rean. Så nu går den inte längre att få tag på. Finito. Finns väl några kvar på förlaget och så har Carl-Anton i Nyköping en kasse. Men det är allt. Bara att hoppas att förlaget vill ge ut en ny upplaga. Jag skulle gärna skriva en uppdaterad version. Vi får väl se.

Har suttit en del i telefon i dag för att förbereda resan till Storbritannien i slutet av april. Pratade länge med John Hansen och Philip Creighton, båda ska besökas. John har precis skrivit klart det mesta av fyra böcker om ufo som han ska få utgivna med hjälp av en kamrat och Philip har en del tidskrifter som han kan tänka sig skänka till AFU om han får hjälp att skanna in innehållet. Vi lär nog få en hel del att göra i England och Wales som det ser ut.

Har också pratat med Thor-Leif Strindberg i Småland som hittat ytterligare material med Adamskianknytning som han lovade att skicka till mig i dag. Flera band med föredrag och ett där han diskuterade med Edward Ruppelt från 1955 om jag minns rätt. Lät i vilket fall som något mycket intressant.

Fick ett paket med ufoböcker som jag köpt för fem dollar styck från Arcturus Books i Florida med posten i dag. Böckerna ska till AFU liksom ett nytt gäng med von Däniken-upplagor som vi inte har och som jag beställde för samma pris i kväll. Det tråkiga med böcker från USA är att portot blir högre än priset på själva böckerna.

Strax före 18 plockade jag upp Ylva i Vällingby efter att ha handlat blommor, hämtat ett recept och köpt öl (se nedan). Ylva ska bo här över helgen eftersom hennes badrum är en byggarbetsplats. Så vi samlades kring en god tacosmiddag med trevlig öl och alla tillbehör innan hon och Anneli gav sig iväg till en granne på Polraisvägen för att träffa lite folk. Jag och pojkarna stannade hemma för att se på ”Legend of the seeker” som vi följer med stort intresse men framför allt för att jag skulle hinna skriva lite till boken, vilket jag också har gjort. Tjejerna kom hem strax före 01 och hade haft en trevlig kväll.

Mamma har i dag kommit tillbaka till korttidsboendet och hon lät nöjd och glad när jag pratade med henne tidigare i kväll. Särskilt nöjd var hon eftersom en sköterska tagit sig ordentligt med tid och suttit och pratat med henne om allt möjligt. Dessutom har hon haft min kusin Ragnhild på besök i dag.

PS: Jag köper ju alltid en flaska av varje ny sorts öl som kommer på bolaget men i dag gick jag på en verklig nit. Köpte nämligen Good ol´Sailor som absolut inte var ”good” och inte gammal men hade vissa likheter med den plats som sjömän brukar hålla till – på vattnet. En riktigt skräpöl tappad på plastflaska vilket verkar vara det nya modet bland riktigt dåliga öl numera. Jag hällde faktiskt ut hälften.

Loading