Badminton

Jobbade en stund med lite ufogöromål, mejl och annat, innan jag stack till Spånga och slog Stefan i badminton med 2-1. Får vara nöjd med de gånger som jag vinner numera eftersom jag ännu inte har fått mina nya glasögon. Det är inte alltid så lätt att sebollen när det mesta är ett sudd på höger öga.

Efter en mellanlandning hemma, ett samtal med mamma (som satt uppe i teverummet i går och låter betydligt piggare) och öppnande av lite post drog jag till stan för att hämta upp min nya navigator på Kompletts uthämtningsbutik. Det snöade! Men så är det april också. Att jag investerade i en ny navigator beror givetvis på att vi snart åker till Storbritannien men också för att den gamla just börjar bli lite gammal. Liten display och inte särskilt många finesser. Nu blir det ändring på det.

Jobbdagen började med möte på avdelningen där oron är stor över de uppsägningar som snart kan komma att sättas i verket. Frågorna var många och vi blev sittande ett tag med chefen. Men sedan var det bara att börja jobba. Jag skrev om ett planerat, finskt, kärnkraftverk nära Haparanda och så askmolnet från vulkanen förstås. Plus en hel del annat.

Loading