Hemma – igen

Först i dag känns det som om vi vore hemma på riktigt efter en vecka i Barcelona och sedan, några timmar efter landning, bil till Örebro för att fira Åsas femtioårsdag. Vaknade i morse vid 10 och sedan blev det trevlig frukost med Hans (Claes bror från Höör) och hans fru så vi kom inte iväg ut till Lindholmen förrän framår 11.30. Vi var ju tvungna att hämta vår bil som blivit kvar där över natten.

Listiga som vi skulle vara tog vi med vår packning i Hans bil men när vi skulle lyfta över de tre väskorna missade Anneli den som innehöll min kamera. Denna till synes oskyldig miss gjorde att kameran efter någon timma befann sig på väg till Höör! Snabb ringinsats visade att bilen då hade hunnit en bit söder om Askersund, vilket inte var så bra, men turligt nog var en annan av gästerna då på väg i samma område, men år vårt håll igen!

Efter en snabb samordning kunde ett överlämnande ske på en parkeringsplats och kameran åter köras till Örebro. Men då hade vi redan ätit lunch med Claes och Åsa och gett oss av till Järfälla. Kameran plockar vi upp i Örebro på torsdag då vi passerar nästa gång. Bättre än att åka till Höör!

Nu har vi packat upp både Barcelonasaker och det som vi hade med till Örebro. Anneli och Niklas har åkt och handlat och Markus kom just hem blöt som en dränkt katt efter att ha spelat golf i fint väder – fram till de sista hålen då regnet kom. Vi har startat ett par tvättmaskiner för att få lite rent att ha på oss resten av semestern och jag har lagt in bilder och skrivit på alla mina Barcelonabloggar.

I dag var jag med i P1:s ”Godmorgon, världen!” som intervjuade mig från Barcelona för två dagar sedan om Michael Jacksons död och de konspirationsteorierna kring den. Har inte hört programmet själv men det blev nog okej. Är med under den andra timmen.

Vi avslutade kvällen med att äta gravad lax och färskpotatis framför matchen Elfenbenskusten-Brasilien. Men i säng kom vi inte förrän efter 01.

Loading