Dagsarkiv: 19 maj 2022

Möte med klubbstyrelsen och P3 Nyheter

God uppslutning.

I dag har jag varit med på möte med DN:s klubbstyrelse hela dagen, platsen var Thielska galleriet på Blockhusudden och vädret kunde inte ha varit bättre. Det var en bra bit över 20 grader när det var som varmast och vi kunde sitta ute i solen när det var rast eller fika.

Det blev i alla fall ett mycket fruktbart möte som startade 09 och slutade 16. Och vi hann med alla de många punkter som Anders Forsström, vår ordförande, satt upp agendan. Mycket gick ut på att ge klubbens förhandlare olika mandat från den samlade styrelsen och annat handlade om skyddsombudsfrågor där jag och Hans är inblandade.

I en paus, fem minuter i tolv, var jag med i direkt sändning i P3 Nyheter, ämnet var givetvis kongressutfrågningen i tisdags. Inte så långt inslag men så är nyhetsinslaget i sig inte många minuter.

Efteråt stannade några kvar för att titta på konstutställningen medan jag pratade med Hans om en del skyddsombudsfrågor innan jag tog bilen och körde hem. Men efter att ha pratat med Anneli så gjorde jag en avstickare till Myrorna där jag hittade ett par böcker till AFU och en samlings-cd med Doors som kan vara kul att ha i bilen.

Trevligt att äta utomhus.

Hemma igen tog jag och Anneli och drog till Coop för att veckohandla. Ingen trängsel i butiken så det gick snabbt och lätt. Vi köpte ett par fina köttbitar som jag satte på grillen när vi kom tillbaka och sedan blev det premiär för utomhusätning på verandan för i år.

Efteråt kikade vi på ett par avsnitt av en ny serie som grundar sig på Jules Vernes ”Jorden runt på 80 dagar” som ganska fritt lekte med manuset. Men den var så pass bra att vi såg två avsnitt innan jag satte mig och gick igenom det 53 minuter långa föredrag som jag fått ihop till konferensen i Brasilien i juni.

Nu är en del av översättningarna på plats men resten får nog arrangörerna göra.

Hittade ett problem i slutet av presentationen som Kjell lovade att fixa i morgon och då hoppas jag kunna skicka iväg det hela.

Sedan tog jag en boksorterarpaus på nedervåningen för att kunna flytta nästa hylla där. Det gick bra och nu får jag se om jag har tid att fortsätta i morgon eller om annat äter upp dagen. En del är redan inbokat som en intervju meden tidning i södra Sverige.

Vid midnatt blev det sängen.

Loading