Inställda möten och textjobb

Anneli bakar lussebullar.

I dag skulle jag ha rest till en plats öster om Stockholm för att träffa ett ufovittne men tyvärr blev resan inställd i sista stund. Vi har försökt att träffas under några veckor men eftersom vi båda är rätt upptagna har det varit svårt. Nu har vi i alla fall kommit överens om att ses på fredag, innan jag börjar jobba.

Mitt andra inställda möte var med Mattias från Väderbitarna som var i Stockholm i dag och skulle ta med sig en del tidskrifter som ska till AFU. Men Mattias fick så mycket att göra att också det mötet får skjutas på framtiden.

När jag blev kvar hemma så satsade jag min tid på att skriva en text om ufo som en redaktör beställt. Så timmarna blev väl använda ändå eftersom jag kom långt och har en bra ram klar nu.

Betalade också för Outer Limits Magazine för två år så att Stefan ska få något att läsa och skriva om till UFO-Aktuellt och spalten ”Utblick” där antalet tidskrifter blir allt färre att ösa ur. Vi kan vara stolta som håller UFO-Aktuellt igång och till och med ökar antalet läsare av den. Där går vi rakt emot strömmen i världen.

Beställde också min kamrat Chris Aubecks nya bok ”Alien artifacts” från Amazon. Den ser jag fram emot eftersom Chris är en världens absolut bästa undersökare av äldre uforapporter.

Under dagen ringde Niklas och sedan Markus och grattade mig på fars dag. Snällt. Och båda gav mig en fin liten present var i form av en liten slant till AFU. De vet vad ett fadershjärta behöver!

Anneli tog vara på sin söndag genom att baka lussebullar som hon sedan frös in men vi hann i alla fall äta var sina framför ett avsnitt ”Downton Abbey” där vi har hunnit fram till säsong 3. Den väntar oss under nästa vecka.

Har också varit i kontakt med vårt transportföretag i USA eftersom jag och Håkan B jobbar på att få hit en fin donation. En donation som det är Håkan som enträget har arbetat för under många år. Nu är vi nästan där. Själv håller jag på med en annan donation från en annan del av USA.

Jag har också hjälpt Niklas med en del bilder till en artikel som Håkan B har skrivit till nästa nummer av Rapport-Nytt. Jag har ju en bra bildbank i min dator så det mesta går att ordna när något saknas.

Och i dag var det vintrigt, plus två grader, och borta den 15-gradiga värme som överraskat oss alla de senaste dagarna.

Fick ett mejl från en kvinna i Järfälla som läst en av mina böcker och som hörsammat min uppmaning att skicka in övernaturliga upplevelser. Hon delgav mig tre varsel som hon själv varit med om där åtminstone två av dem var märkliga och hade med dödsfall att göra. Jag uppskattar verkligen att mina läsare hör av sig om sådant.

Och så har jag mejlat en del med Avi Loeb för att få de senaste uppdateringarna när det gäller Project Galileo.

Klockan 23 var det sängen efter först en fiskmiddag och sedan ett avsnitt ”Downton” till. ”C-byrån” fick hålla mig sällskap tills lampan skulle släckas vid midnatt.

Loading