Kategoriarkiv: Konspirationer

Tre böcker och spännande VM

Ukrainsk publikation där jag har med en artikel.

Dagen började med att min intervju med Markku Tervahauta toppade sajten under morgontimmarna och den verkade ha blivit väl läst eftersom den låg kvar högt upp även under eftermiddagen. Roligt att intresset för våra nordiska grannar är stort.

Under dagen ramlade det in tre böcker i brevlådan även om en hämtades av Anneli på Coop. Den översta är en ukrainsk skrift där jag själv har skrivit en artikel om AFU och det är roligt att få ytterligare spridning av informationen kring arkivet.

Powells bok för unga.

Bok nummer två har skrivits av min vän Robert Powell och den vänder sig till unga. Tunn med stor stil men med många spännande fall och en uppmaning till den som läser att passa sig för att läsa vilka böcker som helst, för det finns massor av dålig ufolitteratur. På slutet rekommenderar Powell en del bra böcker och det är roligt att konstatera att en av dem har jag varit med och skrivit i.

Ännu en konspirationsbok.

Bok nummer tre är en i raden av konspirationsböcker, den här med korta kapitel om en massa olika konspirationer. Den kommer jag inte att läsa just nu utan den hamnar i mitt referensbibliotek.

Kikade på de svenska herrarna som tog en fin fjärdeplats i skid-VM:s stafett. Herrarna var ju aldrig tippade att vara med och slåss i toppen men lyckades ändå göra det efter snygg åkning av samtliga fyra svenskar.

Fick ett nytt utkast till film som ska gå med Avi Loeb-intervjun från Malin som klipper teve på DN och den såg väldigt bra ut. Det har varit lite pyssel med klippet men slutresultatet blev som jag hade hoppats.

Tog det lugnt hela dagen faktiskt. Lite frimärkspyssel vilket är bra avkoppling efter att ha jobbat nästan varje dag under en hel månad i sträck nu. Och det blev inte riktigt ledigt från DN i dag heller eftersom jag förutom filmen som jag hjälpte till med också lade ned en timmas jobb på att skriva vidare på den rapport som jag och Hans Arbman håller på att sammanställa om arbetssituationen för dem som jobbar hemma under pandemin.

När jag jobbat nästan klart med den, resten tar jag i morgon, hjälpte jag till med att fixa pizza till kvällsmat men som vanligt var Markus pizzachef och Anneli biträdande kock. Mycket bra även denna gång trots att Markus satsade på lite tjockare botten. Men tack vare att han vek den flera gånger blev den luftig och fin.

Efter diskade vi och sedan tittade jag och Anneli på ännu ett avsnitt av ”Atlantic crossing” som nu börjar bli lite väl fiktiv med en kärlekshistoria mellan Märtha och FDR som inte känns trovärdig på något vis.

Då var kvällens filmval desto bättre! För efter att ha bläddrat länge på såväl SVT Play som Netflix chansade vi på ”Yesterday” som handlar om en medelmåttig musiker som råkar hamna i en parallell verklighet efter en bussolycka, en verklighet där Beatles aldrig funnits och där han tar deras låtar och blir berömd. Med vissa komplikationer givetvis. Men vi gillade den starkt. Varm och trevlig och rolig.

Framåt kvällen fick jag en länk till Joanna Pilatowiczs samtal med mig i hennes pod, som ni kan lyssna till här om ni vill. Jag hoppas att Joanna inte ska få några problem med intervjun eftersom hon frågade mig om vaccin och jag sa att jag absolut rekommenderar alla att ta det. Något som hon var orolig skulle tas emot negativt i Polen där många är vaccinskeptiker. I övrigt pratade vi ufo och det paranormala.

Hade också kontakt med en statsvetare som brukar hjälpa mig med att läsa isländska medier. Vi skulle egentligen ha pratats vid i går med Vetlanda kom emellan. Nu hoppas jag att det blir en ny möjlighet till kontakt där under nästa vecka.

Sist lyckades jag äntligen få ordning på en säkerhetsinställning i Facebook som har krånglat. Allt som har med Facebook att göra är mer eller mindre krångligt så det var en liten seger att lyckas med den saken.

Sedan blev det sängen med häxboken.

 164 total views