Dagsarkiv: 3 juni 2024

Vid datorn

Här.

Harv suttit vid datorn ett bra tag i dag men en dålig rygg har gjort det mindre produktivt. Det blev en del skrivande trots allt och en liten utflykt till Barkarbystaden för att handla.

Pratade med en medlem i Stockholmsföreningen som planerade att åka ut med ett vittne som gjort sin observation i skärgården men några timmar senare kom ett mess om att det var inställt eftersom en stor Natoövning skulle genomföras i området på fredag, den dag som de hade tänkt åka ut med observatören. Så kan ett Natomedlemskap ställa till det för en ufolog.

Säsongens första åskväder drog över Skälby med ett hällregn som följeslagare. Inte många minuter men vått blev det och det dånade på taket. Anneli hade gett sig i väg på ett möte med vänner så jag hoppas att hon klarade sig från det värsta.

Inte så mycket annat att rapportera i dag. Förutom att det kom en försäljare av säkerhetssystem och knackade på och att han inte förstod när jag sa nej tack tre gånger. Till slut upplyste jag honom om att jag stängde dörren – och så gjorde jag det. Då stod han fortfarande och pratade.

När Anneli kom hem blev det tidigt i säng.

Loading