Dagsarkiv: 10 juni 2024

UFO-Aktuelltjobb och vänner här

Samlade till bords.

Två utflykter blev det i dag. En till Circle K för att hyra bil när jag och Anneli och Ylva ska ned till södra Sverige och Danmark i augusti. Och en till Synsam för att kolla synen och det blev ett nytt lite starkare glas för ena ögat.

Annars har jag i princip suttit framför datorn och jobbat med UFO-Aktuellt hela dagen och nu börjar den arta sig. Det mesta är skrivet men lite återstår. Jag har mejlat Håkan E om en annons han ska fixa till så nu är den saken också under kontroll.

Framåt sena eftermiddagen kom ett glatt, men blött, gäng hit för att äta lite grillat. Riitta, Carina, Ylva och så anslöt Rene som ska sova över natt eftersom han har ett möte i Stockholm i morgon.

Jag tog hand om kycklinggrillningen och Anneli skötte om resten eftersom jag fortfarande hade mycket att fixa med tidningen. Och att grilla kyckling har blivit så mycket enklare edan vi köpte plattan som vi lägger på gallret. Nu blir den alltid saftig och aldrig bränd.

På tal om tidning så fick jag i dag länken till Götene Tidnings artikel om mitt föredrag där för en tid sedan. Ni kan läsa den gratis här. En bra och fyllig artikel.

När alla gått hem och vi slängt en nedspilld bordsduk i tvätten blev den timmes UFO-Aktuelltjobb till. Men vid 23 blev det sängen med en bok. Då hade jag också hunnit svara på kvällens mejlskörd.

Loading