Dagsarkiv: 19 juni 2024

Skriver artikel och skapar ny sida

Utmanade.

På förmiddagen satte jag mig vid datorn och skrev en recension av Kim Møller Hansens senaste bok ”Den store UFO-avsløring” (Sufoi) som jag läste ut i går. Boken är en svidande kritik mot det mesta som har hänt i USA på ufofronten sedan New York Times artikel i december 2017. Läsaren märker att den danske ufologen är upprörd över vad han menar är många ufologers och massmediers undfallenhet att ställa de svåra frågorna.

Møller Hansen lyfter fram vad han ser som vänskapskorruption och är inte imponerad av de vittnesmål och bristen på bevis som hittills presenterats. Nå, mer får ni läsa i UFO-Aktuellt nummer 3.

UFO-Aktuellt nummer 2 tog ett steg mot tryckeriet då också våra norska vänner lämnade sin del av tidningen under kvällen.

Själv har jag med Görans hjälp skapat en ny sida som ligger kopplad till den här bloggen. Den är helt dedikerad till min nya bok. Eftersom ufoböcker sällan recenseras numera har jag bett bokens läsare att komma med sina recensioner och under dagen ramlade det in ett antal som ni nu kan läsa här.

I dag var jag och Anneli till våra grannar Peter och Eva för att låna ett bord som Niklas och Markus lär behöva när de ska ha hit 14 kamrater på midsommarfest i helgen. Vi blev sittande där och prata en stund och kunde konstatera att Peter och Eva haft en bra, men väldigt varm, semester i Grekland. Över 40 grader.

Det blev en del fotboll i dag också. Många riktigt spännande matcher och det var roligt att skottarna hade spottat upp sig efter 1–5-förlusten mot Tyskland i öppningsmatchen. Ännu bättre att det blev 1–1 mot Schweiz vilket jag hade tippat.

Fick ett telefonsamtal från en dam som inte sa vad hon hette eller visade sitt telefonnummer under eftermiddagen. Hon hade i alla fall sett en ljusstark punkt som rört sig uppåt en natt och trodde att det möjligen kunde ha varit en satellit men mest troligt ett rymdskepp från en annan värld.

Det är trist när folk inte är uppfostrade att säga sitt namn utan bara börjar prata. Det gör mig mindre intresserad att lyssna också.

Fick förresten ett långt handskrivet brev från en ung man som läst min bok och sett mig på TV4. Han hade en rad frågor och ville dessutom ha ett signerat fotografi. Svaren fick han och en massa annat i mitt svarsbrev men någon bild att signera har jag inte liggande.

Postade också ett annat brev till en man som jag fick tips av från vännen Nemo och som möjligtvis kan ha en del äldre parapsykologiskt material liggande efter sin pappa. Vi får se.

I säng 23.30 blev det för att läsa en bildanalys jag fått från man som hjälper UFO-Sverige med sådant.

Loading