Rymden kom på posten

billjones_01_10

Tog bilen och åkte in till DN i dag för att hämta upp ett paket från Bill Jones i USA, ett paket som visade sig innehålla en hel del roliga rymdprylar, bland annat en del modeller som ni kan se här ovan tillsammans med allt det andra. Mycket Apollo-grejer vilket jag tycker är kul. Dessutom ett antal kasettband och lite annat som ska till AFU. Rena julafton för en rymdintresserad typ som undertecknad med andra ord.

Egentligen började morgonen med att jag målade om en träpanel under köksfönstret så att det ska se fint ut till Annelis fest på lördag. Men sedan tog jag och Anneli bilen till S:t Eriks-hjälpen för att skänka lite gamla kläder och en del annat som vi aldrig mer kommer att använda. efter det blev det Dn och Systemet plus en avslutning på Ö&B där vi hamnade i en kö där kortläsaren dog och vi blev stående en bra stund innan den återupplivades av en inkallad man från kontoret.

Sedan har vi hunnit med att bada hela familjen och det var härligt i vattnet. En liten kille som kom tassande till vår filt var hotfullt nära att kissa på den men valde att vandra vidare och göra just detta i sanden istället. Jag har också varit på banken i Jakobsberg för att fixa en överföring och sedan gjorde jag mig ett par ärenden i centrum.

Kvällen blev lite skannande av bilder och ”Sherlock Holmes” på dvd med familjen i soffan innan Anneli gick och lade sig och pojkarna började spela. Klart väder i natt med förresten men inte ett lysande nattmoln i sikte. Och Holmes var inte så dum trots att jag befarade det värsta.

En av rymdprylarna från Bill Jones.

billjones02_10

Loading