Bermudatriangeln

I dag blev jag intervjuade av en reporter på tidskriften Nära, en tidning om andliga frågor enligt hemsidan. Reportern höll på md en serie om det okända och hade redan skrivit ett avsnitt och Storsjöodjuret. Nästa skulle ta upp Bigfoot (jag rekommenderade ett samtal till UFO-Sveriges expert Richard Svensson) men med mig ville hon tala om Bermudatriangeln. Jag gjorde henne lite besviken när jag tog udden av mysteriet och förklarade att den historien bara bygger på myter och bluff. När jag frågade henne när hon själv senast hörde talas om ett mystiskt försvinnande där så tror jag att hon fattade att jag visste vad jag talade om.

Har svarat på en massa mejl och ringt och pratat med lite UFO-Sverigefolk. Dessutom har jag sorterat färdigt John Hansons material från England vilket tog sin lilla tid. Och så har jag gjort i ordning ett häfte med snapsvisor (i urval av Anneli) och annat glatt som vi kan sjunga till den sura fisken på lördag – för då blir det surströmming!

Plockade upp Markus i Jakobsberg direkt efter skolans slut och körde honom till golfträningen på Viksjö golfbana medan han bytte om och åt en macka i bilen. Markus kommer att ha en del tuffa veckor under skolåret, den saken är klar.

Medan Markus tränade åt vi andra kycklingben i ugn och sedan var det åter till datorn en stund.

Fattar inte riktigt var dagen tog vägen. Har haft fullt hela tiden, mest genom alla mejl som ramlat in, men lite blev det väl gjort i alla fall. I morgon blir det konferens hela dagen.

Loading