Konferens

Suttit på DN.se-konferens hela dagen vilket innebar att jag gick upp efter 07, vilket kändes lite ovanligt. Sedan har nästan hela DN.se-gänget suttit högst upp på Bonniers huvudkontor på Kungsgatan och pratat framtid och idéer mellan 09 och 17. Det blev en bra konferens, tycker jag och den verkställande direktören för Bonniers, Jonas Bonnier, var också där och berättade lite om tankarna med företaget. Snygg power point-presentation även om vi inte fick svar på alla våra frågor.

Efteråt vandrade vi till Söder och Bysis där vi åt en trerätters middag och fortsatte prata. Trevligt det också, och kul att gå genom stan med massor av människor ute i det hyfsade lönevädret. Då kände jag mig nästan som turist i min egen stad. Det är minsann inte ofta som vi kan träffas båda skiften. Har man otur kan det gå månader innan man har sett röken av dem som går tvärt emot det skift man själv går.

Nu drog jag redan före 22 men det var det många som gjorde. Håkan E dök upp i taxi utanför Bysis efter en Mackmyra-provning på Fjäderholmarna och strax därpå kom Anneli i bil och plockade upp oss båda. Efter ett stopp på McD i Rissne, för att Håkan skulle få något i magen han också, fortsatte vi whiskyprovningen hemma med ännu lite Mackmyra och var sitt glas 18-årig Talisker (som är flera gånger bättre!).

Eftersom jag hade oförskämdheten att lämna datorn utan tillsyn hela dagen så var mejlkorgen välfylld när jag loggade in vid 23-tiden men den saken är åtgärdad nu.

Loading