Skanning

Pratade en god stund med en av mina kontakter inom försvaret för att hjälp med uppgifter i en ågående ufoundersökning nu på morgonen men det blev problem med personens dator så tyvärr kom vi ingen vart i dag. Annars var det en kort natt.  Jag gick upp redan 9 efter sex timmars sömn och hann träffa Markus innan han gick till skolan.

Själv placerade jag mig framför datorn och började skanna bilder som jag tänkte ta med och visa när jag träffat mina gamla kompisar i Mariestad på lördag för då är det ”grabbträff” igen. Med fotboll – hur nu det ska gå. Skannandet tog några timmar men jag försökte klara av några telefonsamtal också under tiden för att inte spilla för mycket tid.

Fick mejl från två personer som ville gå UFO-Sveriges fältundersökarkurs och det har plockat till ordentligt med folk nu. Dessutom har Kaj påmint mig (det gjorde han för flera dagar sedan) att också han ställer upp och ingår i bedömningsgruppen. Så nu saknar jag bara ett namn där.

Bästa ufonyheten för dagen är att säkerhetspolisen svarat på ett mejl från mig och Andreas Ohlsson och nu har gett oss ett spår att följa för att hitta en samling hemligstämplade dokument som har med gränskränkningarna i Värmland i början av 70-talet att göra.

På jobbet blev det ärtsoppa med pannkakor i kantinen vilket var sisådär. Skrev om utfrågningen av Fredrik Reinfeldt, lite oljekatastrofer och bomblarm med mera. Inget minnesvärt direkt utom att ”blodspår” i bilen visade sig vara fruktjuice. Nu ska jag hem och packa. Har varit några intensiva dagar som inte gett så mycket spännande att srkiva om precis men fyllt timmarna.

Loading