Ny diskmaskin

Sedan vår diskmaskin packade ihop för några dagar sedan har vi fått köra med handkraft vilket betyder att jag har stått och diskat en del som blivit över från kvällen när jag kommit hem 01.30 på natten. Så i dag åkte jag och Anneli till El-Giganten och köpte en ny diskmaskin som kommer att installeras på tisdag. Bra det! Det fanns rätt många modeller att välja på och vad vet vi om diskmaskiner? Så det fick bli en som passade oss i storlek och som var tyst och drog lite ström.

På jobbet visade det sig att Mia hade vaknat i morse till min väna stämma på P1. Pratade visst om något ufofall efter vad hon mindes (surprise!) och så vitt jag förstår så måste det ha varit någon repris, möjligen från ”Livet och döden”-intervjun tidigare i sommar. En bra intervju i så fall.

Fick ett trevligt mejl från den brittiska ufoorganisationen BUFORA i kväll där de lovade att satsa en bra summa pengar för att jag och Håkan E ska kunna åka till Storbritannien igen nästa år och hämta hem ufomaterial. I det materialet finns nämligen en stor samling från BUFORA som vi har lovat att digitalisera. Exakt vad det rör sig om har jag lovat att inte säga just nu men det är ett fint material som i sitt originalformat kommer att stanna på AFU efter digitaliseringen.

På jobbet skrev jag två artiklar om soft airguns, ”leksaksvapen” som inte sällan används av rånare istället för riktiga vapen eftersom de knappt går att skilja åt. De har blivit ett stort problem för polisen. En större polisstyrka tvingade ned tre ungdomar i Malmö på marken i eftermiddags sedan en privatperson trott att de burit på riktiga vapen. Så var det inte. Dessutom skrev jag en stor artikel om debatten mellan Sahlin och Reinfeldt.

Kvällens mat blev på Lilla Asien med Staffan. Och nu är skiftet slut.

Loading