Sortering

Vaknade alldeles för tidigt av ett samtal som kom alldeles för sent. Men bättre sent än aldrig eftersom det var El-Giganten som nu hade hittat en tid för sina tekniker att montera in vår nya diskmaskin. Uppskattas av hela familjen! Visserligen blir det ännu en dag med handdisk i morgon men på torsdag så ska allt vara tillbaka i gamla gängor igen.

När jag ändå vaknat så gick jag upp för att utföra den del av ufologin som inte är särskilt glamourös. Jag satte mig i soffan och sorterade in allt material som kursdeltagarna (50 stycken!) ska ha i helgen. Alla får sin egen mapp. Det tog några timmar.

När jag fick se Expressen i dag så roade jag mig med att räkna alla som var med på bilden tagen över demonstrationen på Sergels torg i går. En del tidningar har ju skrivit 10.000. Andra till och med fler. Jag skrev 5.000. När jag räknat klart blev det 4.700. Sedan fanns det väl ett gäng som stod utanför så kanske det var tusen till. Det är lustigt hur många som gissar så snart det är demonstrationer av allehanda slag. Det är nog inte så många som orkar räkna!

Skrev en blogg om några personer i Egg Harbor i New Jersey som sett en man falla från himlen. Polis och kustbevakning letade men hittade inget. Vittnena var dock säkra på sin sak. Mannen viftade till och med med armar och ben och de såg färgen på hans kläder. Så vart tog han vägen? Vad ska man tro? Läs och fundera. Följde också upp nyheten om att en massa adresser och nummer till folk som kontaktat SD lagts ut på nätet. Flera stackare som bara frågat efter information för till exempel olika skoluppgifter framstår nu som SD-anhängare mot sin vilja.

Klockan 00.48 ringde kamrat Staffan som var på väg hem från jobbet och berättade att precis när han passerat Arlanda (på väg mot Uppsala) och klockan visade 00.45 så hade han i nordvästlig riktning fått syn på ett ljus som föll ned mot skogen. En ljusstark meteor med andra ord. Den syntes i ett par kanske tre sekunder trodde han.

Nu är jag ledig fem dagar. Fältundersökarkursen väntar! (Och Kjelle i taxin utanför).

Loading