Vad kan man lita på?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4A0t4og0K88[/youtube]

Den här länken som jag fick från min vän Per Olaisen är ju bara en av många filmer som sprids på nätet och som ger oss ufologer anledning att fundera över vilka filmer man egentligen kan lita på. Så vad har en elefant som landar på ett flygfält med filmer med ufo att göra? Allt, givetvis. Det finns i dag ingen möjlighet att genom att titta på en film på till exempel Youtube göra en säker bedömning av om den är äkta eller inte. Trots det väljer många att tro på de allt mera detaljrika filmer med ufo som läggs upp där.

Det går givetvis inte och det leder absolut ingen vart. Möjligen kan det förstärka den egna övertygelsen av att vi har besök utifrån. Men det är en falsk bild som ges i form av filmerna på nätet. Själv ser jag dem som ren underhållning, ungefär som Arkiv X och ungefär lika förödande för oss som sysslar med ufofrågan.

Det enda vi kan göra är att fortsätta undersöka de observationer som vi själva kan kontrollera eller ta del av resultaten från undersökningar gjorda av ufologer vi vet gör ett bra jobb. Resten är bara brus.

Efter badmintonen i dag, som jag vann med 2–1 efter att ha tagit sista och avgörande set med 15–13, så åkte jag hem med korrekturet som Stefan fixat och förde in hans ändringar i tidningen. Lite senare ringde Stefan med ytterligare korr som jag hade lämnat till honom före matchen. Så nu är dvd-skivan med UFO-Aktuellt 3/10 postad till Håkan E som ska göra en produkt av vår tidning och UFO-Norges.

Har börjat skriva på min krönika till UFO-Matrix nummer 3. Ska ägna morgondagen åt den också. Har också fixat lite med min ständigt pågående sammanställning över svensk litteratur som tar upp ufo. Kanske blir den klar någon gång. Sedan har jag samlat in lite material till min nästa bok som jag hoppas kunna börja skriva i november.

Anneli hade hyrt ”Hurt Locker” utan att veta att det skulle bli blodigt och hemskt så vi tittade på den tillsammans i tjugo minuter innan jag blev ensam i soffan.

Annars är vi lite ynkliga flera av oss. Markus har ont i huvudet, jag har ont i ryggen efter badmintonen och Anneli mådde inte bra när hon kom hem från jobbet. Vi får försöka repa oss till i morgon.

Fick möjlighet att ge en Tele 2-tjej en uppfriskande utskällning när hon ringde vid 20-tiden och ville sälja in bredband till oss. Eftersom det var fjärde gången på två och de tre andra försöken har slutat med ett brev från Tele 2 där det stått att de tyvärr inte kunde genomföra en sådan beställning så frågade jag henne varför de inte förde logg på de samtal som de ringt förut. Kanske skulle de kolla upp om de kunde leverera en vara först innan de ringer och säljer in den? Dåligt.

Loading