Londonresan

Har ägnat förmiddagen åt att svara på en del mejl och ringa några samtal men först blev det ilfart till skolan igen då Niklas för femtioelfte gången glömt att slå på sin väckarklocka. Som tur var så var det inte halt eftersom vi fick ta Kian då Anneli hade Toyotan till jobbet. Nu kom han väl lite sent i alla fall men inte lika illa som det skulle ha blivit om han fått ta bussen.

Ringde Hilarys dotter och hade ett kort men mycket positivt samtal. Hon berättade att Hilary var lite bättre och att han såg fram emot att träffa oss i slutet av november. Dessutom hade hon fått mitt brev (mejlet vet i gudarna var det tog vägen) och det var hon mycket positiv till. Allt som jag hade skrivit sa hon ja till fick jag veta. Vilket var hur bra som helst eftersom det var ett mycket långt brev där jag detaljerat skrev vad vi och AFU är intresserade av att ta hand om från Hilarys stora samling med ufomaterial.

Hilary Evans har ju varit vår fasta punkt i Storbritannien i tio år och det är inte roligt att han nu måste överge sitt fantastiska hus i södra London. Men alla blir äldre och sjukdomar kan ingen styra över så snart måste han flytta till ett mindre hem nära dottern. Vi får se hur mycket som han kan ta med sig dit och hur mycket som han anser att vi får ta med tillbaka till AFU.

På torsdag blir det tidningspackning i Enköping. Pratade med Jörgen Granlie som skulle försöka komma och hjälpa till. Själv så jobbar jag men det lär nog bli folk så det räcker ändå. Skönt att UFO-Aktuellt snart är på väg ut. Den är ju någon månad försenad.

På jobbet blev det rivstart med ett jobb om personer som fått sparken från Försvarsmakten sedan de vägrat skriva på den numera obligatoriska raden om utlandstjänst i kontraktet. Jag ringde upp sju-åtta stycken som i de flesta fall inte hade något emot att sluta! Blev en rätt lång artikel.

I dag hamnade jag i matsalen med L-O, Keski och Staffan för att äta bruna bönor och fläsk. Egentligen gillar jag inte bruna bönor men tänkte i alla fall ge dem en chans efter att alla år. Så jag petade faktiskt i mig några halvportioner och tyckte det var helt okej. Men trots det lyckade försöket kommer jag alltid att hålla Heinz vita bönor högre än de bruna varianterna.

Läste en intressant artikel i Wall Street Journal om ett stort försökt på amerikanska och brittiska akutvårdsavdelningar. Där har forskare hängt bilder under taket med fotografierna vända uppåt, och alltså inte synliga från golvet, för att se om några av de 1.500 patienter som man räknar med att återuppliva under undersökningsperioden har kunnat se vad bilderna föreställer.

Man vill helt enkelt undersöka om det är möjligt för en människa att lämna sin kropp. Fiffigt och förhoppningsvis ett sätt att kunna bevisa eller motbevisa detta fenomen som har fyllt så många böcker. Det blev en blogg.

Sedan skrev jag en blogg om att författaren till ”Den tolfte planeten”  Zecharia Sitchin har dött.

Kvällens bästa nyhet kom sent. Håkan Ekstrand ringde och berättade att han hittat mina glasögon som jag tappade bort i samband med fältundersökarkursen på Hållsta konferens för en månad sedan! Han hittade fordralet i sin lilla väska där det hamnat i något litet fack som han aldrig tittade i. Förrän i kväll. Så himla bra.

Loading