Ufo på dansk teve

I morse var min danska kollega och ordföranden i SUFOI Kim Møller Hansen med på danska TV2:s GoMorgen Danmark och berättade om det sista numret av SUFOIs tidskrift UFO-Nyt och om ett av de mest spännande fallen som inträffat i Danmark, polismannen Eval Maarups möte med ett okänt fenomen i augusti 1970. Ni kan se inslaget här. Kim skötte sig som vanligt bra i medier och tidskriften fick utmärkt reklam – synd bara att den ska läggas ned!

Själv vaknade jag 08.15 efter en alldeles för kort natt då tingsrätten i Solna ringde. Skulle givetvis vara tacksam eftersom jag sökte notarien där i går men för oss journalister är ett samtal dagen efter inte vad vi vill ha. Men nu var jag i alla fall upp och satte mig med Contact-materialet i ett par timmar utan att hinna klart.Tusan, jag hade behövt det för att slippa fortsätta i morgon.

Eftersom jag skulle på kurs på jobbet (nytt publiceringssystem) så var jag tvungen att åka med en buss redan före 12 vilket gjorde att jag missade lunchen. Fick ta en snabbmacka på jobbet innan det var dags för några timmars kursande. Vilket förresten var rätt trevligt. Verkar vara ett bra system som nog ska funka helt utmärkt. Vi skrev lite artiklar, lade in bilder och gjorde puffar. Visst fanns det buggar men tanken verkade i alla fall god.

Efter kursen blev det mat med Staffan eftersom jag var helt utsvulten. Fick en välfylld tallrik med dillkött och potatis av matdamen som vet att jag behöver ordentligt med mat. Sedan blev det artiklar om ett kindergarten i Israel som taket rasade in på, om DN.se som blev bästa tidningssajt i Internetworlds genomgång, om en stoppad utvisning av irakier, koleran i Haiti, att det var sumpgas om fick ett hotell i Mexiko att explodera och att polisen nu gripit en man misstänkt för mordet på den 28-åriga svenskan i Kapstaden.

Men snart är jag borta från jobbet till den 1 december. London väntar men först ledig hemma i morgon innan det bär iväg till Mariestad sent på kvällen.

Loading