UFO-Aktuellt

Ännu så länge tyder inget på att vintern skulle ge vika. Visserligen är det inte lika kallt i dag men snön ligger vit där den ska utan att ha börjat smälta. Kanske kan vi få något så ovanligt som en vit jul i år!

På förmiddagen satt jag drygt en timme och jobbade med UFO-Aktuellt. En hel del kvar att göra men senare på dagen lämnade Richard Svensson sin stående spalt om kryptozoologi. Alltid en hjälp. Anneli bakade pepparkakor och gjorde tomtegröt som vi sedan åt till lunch. Min minimala insats stannade vid att jag plockade bort rester av degen så att hon kunde lyfta pepparkakorna till plåten.

Annars är det sista dagen på passet. Har pratat med min bokbärande kamrat Anders P som i går hade besök av det filmteam som följer mig och några andra UFO-Sverigemedlemmar. Han överlämnade en dvd med alla de filmsekvenser som vi tog i England som de nu ska försöka göra något av. Nästa gång vi träffar dem kan bli på AFU men också i Ängelholm den 22 januari då de lär dyka upp.

Jag och Staffan passade på att avsluta arbetsveckan på La Barca där vi åt en meny med Toast Skagen och fläskfilé. Inte dumt. Kamrat Robert som jag jobbar ihop med vill inte gå till La Barca sedan han hört talas om kvinnan som hittade en larv i sin pizza. Vi var där när det hände både jag och Staffan men låter oss inte avskräckas av så små saker.

Kvällens roligaste nyhet är att borgmästaren i London hämnas på FIFA-presidenten Sepp Blatter och nu vägrar bjuda på boendet till OS 2012. Som straff för att England inte fick fotbolls-VM.

Loading