Gäster

micaeloch-nygrens

I morse åkte vi så ifrån Mariestad för den här gången och hem till Järfälla igen. Min näsa var tjock och bedrövlig hela vägen och fortsätter att kännas riktigt julförkyld nu i kväll. Klockan har blivit lite väl mycket så jag tänker bara skriva lite kort om att vi har haft gäster hemma på mat. Marie och Anders Nygren (med sonen Danne), goda grannar ett anta kvarter bort, och så min gamle arbetskamrat och numera TV 4-journalisten sedan många år (och innebandyoraklet) Micael Fasth. Ni kan se dem på bilden ovan minus Danne och våra grabbar som har lämnat för en film en trappa ned.

Roligast är att Micael och paret Nygren har lärt känna varandra genom innebandyn där Marie och Anders är aktiva inom AIK och där Micael sköter en hel del av TV 4:s bevakning. Så vi hade mycket att prata om. Anneli bjöd på glögg och pepparkakor och brinnande braskamin nere i källaren innan vi gick upp och åt lasagne med ett gott rödvin till. Jag fick också möjligheten att bjuda på lite fin whisky vilket aldrig är fel.

När familjen Nygren gått hem blev jag och Micael sittande fram till 02 för en djupdykning i tiden med hjälp av gamla bilder från Mariestads-Tidningen. Många kul minnen!

Loading