Jobbdags igen

I dag var det så dags att börja det första hela skiftet i år. Jobbar alltså fredag till och med tisdag. Ska bli helt okej faktiskt. En av de första artiklarna jag skrev blev en blogg om fågeldöden. Ytterligare omkring tusen fåglar har dött i Italien för ett par dagar sedan visade det sig men trots fyra fall av massdöd på en vecka så har de olika händelserna inget med varandra att göra.

Att två miljoner fiskar dog i Chesapeake Bay i Maryland för några dagar sedan har ytterligare spätt på konspirationsteorierna om hemliga vapen och skumma militärer. Nu verkar detta mysterium ha fått sin förklaring. Fiskarna dog sedan vattentemperaturen plötsligt sjunkit och dödat dem, skriver Reuters. December månad var den kallaste på 25 år i området och när fiskarna kom in i ett område med mycket kallt vatten dog massor av de yngsta fiskarna, uppger Marylands miljödepartement.

Annars började dagen med att Stefan som skulle komma och hämta upp mig (Anneli har bilen) nästan glömde bort mig. men när han väl dök upp så visade det sig att vi hade tid att ta oss till Spånga och årets första badmintonmatch i alla fall. Efter matchen var vi båda överens om att det var en bra början på året. Och även om jag fick stryk med 2-1 i set och irriterande 14-16 i sista (efter att ha haft matchboll vid 14-11 då Stefan med en halvmiss lyckades få bollen fem millimeter över nät och tog tillbaka serven) så tyckte nog även jag att det var en rolig och stundtals välspelad match. Mera sådant!

Vägen till bussen visade sig rätt svår att forcera eftersom snösvängen byggt en tre meter hög mur där jag brukar gå in i skogen för att vandra vidare till bussen. Höll nästan inte på att ta mig dit faktiskt. Så jag slog pojkarna en signal och bad dem att skotta en gång så att det går att ta sig fram. Vilket de gjorde med den äran.

Loading