Tömning av eposten

snow140319
Eftersom vi ska migrera våra mejl från Lotus Notes, som ska bort, till Outlook, som ska in, så sitter jag och försöker skriva ut dem som jag vill spara. Och det är en del. Lär nog bli sittande här någon timma till efter det att jobbet slutat i natt. Egentligen hade jag en plan sedan länge att gå igenom alla mejl, kasta dem jag inte ville skriva ut och spara, och sedan printa resten. Men det har jag aldrig hunnit med så nu får jag skriva ut rubbet och sortera in efterhand. Inte så bra men går snabbt.

Väcktes tidigt av mannen på Serieslussen som värderat klart seriekassarna jag lämnade i går. Det gick snabbt. Fick ett bud som jag fick upp tre hundra kronor och sedan var vi överens. Hade hoppats på lite mer men det gör man ju alltid.

Innan jag kom till jobbet satt jag hemma och jobbade lite med nästa nummer av UFO-Aktuellt. Skrev bland annat en nekrolog över Sune Hjorth som gick bort i december. Och så väntade jag på att Markus skulle höra av sig från teoriprovet som han var inne i stan och skrev i dag. När han gjorde det var han inte så nöjd. 48 poäng av de 52 som krävts för godkänt. Så nu blir det nya tag och mera påläsning om släpvagnar och annat som han inte riktigt hade fattat var viktigt tidigare. Nu har han några övningskörningar framför sig och sedan uppkörningen.

Det är inte alltid särskilt tacksam att vara känd som ufointresserad. Sent i går fick jag ett meddelande via Facebook från en person i Mellansverige som ville ha kontakt med mig. Jag läste meddelandet först efter en halvtimma så när jag svarade hade personen nog gått och lagt sig. Istället hördes i per telefon i dag. Personen berättade om lysande föremål i formation. märkliga brummande ljud som kändes i huset och en del annat som lät ovanligt och intressant.

Jag rekommenderade personen att skriva när fenomenen dök upp igen, försöka banda ljuden och över huvud taget försöka samla in information. När vi pratat färdigt fick jag nya meddelanden på Facebook där jag beskrevs som någon mindre vetande i oförskämda ordalag bara för att jag inte omedelbart sagt vad det var personen var med om. Då blir man lite less.

Vid ett DN.se-möte i dag diskuterade vi den serie webbteveprogram som jag ska göra samt en del annat som hade med det att göra. Pratade också med Karin på Stockholm där min stora artikel om Vallentunavågen ska publiceras på fredag. 3–4 sidor blir det om denna spännande ufovåg.

Fick äta ensam på La Barca i dag eftersom Staffan jobbade med fackliga uppgifter så jag tog bara en pizza, roligare än så blev det inte. Som ni kan se på bilden ovan så snöade det vackert på vägen dit. Fokus när jag var tillbaka blev Ukraina och det försvunna flygplanet som jag får frågor om hela tiden. När något mystiskt händer så kommer folk och undrar vad jag tror.

Först strax före 02 kom jag iväg härifrån.

Loading