Snart dags för Vallentunavågen

dnfredag800
I morgon kör DN Stockholm mitt stora reportage om ufovågen i Vallentuna för fyrtio år sedan. Ni kan se sidorna här ovan. Ett stort jobb med DN-mått mätt och roligt att få skriva. Vad som egentligen hände i Vallentunaområdet våren 1974 är svårt att säga men några av observationerna av mycket ljusstarka föremål är intressanta och gåtfulla också så här 2014.

Under morgondagen kommer också en filmad intervju som jag gjorde med huvudvittnet Hillevi Andersson att läggas ut på DN.se. Ni kan se den här och läsa hela reportaget.

Har hunnit spela badminton med Stefan innan det var dags att åka till jobbet i dag. Men min arm är inte i form vilket gör att matcherna inte blir lika roliga som de borde. Och den här gången började den göra ont redan under andra set. Så det blev förlust med 1–2 efter 9–15, 9–15 och så vinst i sista med 15–5 vilket kan tyckas konstigt eftersom det var då jag hade som ondast. Men Stefan slappnade väl också av medan jag försökte strunta i smärtan för att i alla fall vinna några bollar. Lite irriterande att inte kunna göra sitt bästa.

På vägen tillbaka från Spånga plockade jag upp en kebabrulle och inmundigade den sedan framför ett avsnitt ”Seinfeld” innan det var dags att dra till jobbet. Läste i min bok om Henry Ford, som inte var någon trevlig människa, eftersom jag slarvat med den några veckor nu. Så mycket annat som tagit mitt fokus.

På jobbet var det kurs i vårt ”nya” mejlsystem, Outlook, som verkade okej men inte imponerande. 90 minuter tog det och jag höll på att somna fyra gånger.

Lite roligare var det att komma upp på redaktionen där jag fick godkänna sidorna med mitt stora Vallentunareportage innan det var dags att börja jobba på riktigt. En lugn kväll där jag och Staffan åt gott på Lilla Asien, jag tog Hoisinankan igen. Den är bra.

Blev sedan kvar till 02 med fortsatt mejlfixande, samma som i går med andra ord. Hemma blev det ett par hårdbrödmackor och ett glas mjölk och sedan i säng.

Loading