Spökraketufolog ur tiden

bajram800
Bilden ovan föreställer Bajram när han serverar mig och Staffan våra Husets toast på La Barca i kväll. Smakade bra som vanligt!

Nu har dagen innehållit en del annat också. Inte minst den tråkiga nyheten att ufologen Joel Carpenter har avlidit. Joel och jag hade många utbyten av information genom åren, inte minst då vi båda var mycket intresserade av spökraketerna. Ni kan se en del av Joels arbete på den här sajten som han skapade för några år sedan.

Jag lärde känna Joel som en noggrann och kunnig person som alltid presenterade sina åsikter och fakta på ett gentlemannamässigt sätt. Han var också mycket kunnig när det gällde misstolkningsfenomen och stod med båda fötterna på jorden. Ni kan läsa en kort nekrolog om honom här.

För min del började dagen med att jag sov till framåt 11 eftersom jag inte kom i säng förrän långt efter 03 i morse. Markus var och tränade knattar på Viksjö GK, Anneli ute på fågelskådning i ottan och Niklas på väg till skolan ungefär när jag tog mig ut i köket för en smörgås.

Pratade också en stund med Aftonbladets reporter igen eftersom det fanns en del frågor som han ville räta ut inför den artikel som sannolikt kommer i morgondagens tidning.

När också jag kom iväg så var det bara att börja vada sig till bussen. För skogspartiet som jag måste ta mig igenom blir bara värre och värre. Skorna liknar lerhögar när jag kommer till jobbet så det blir raka vägen till toaletten för att göra rent dem.

Ganska lugn kväll där jag fick börja med att skriva en sammanfattande artikel om det som hänt under dagen i sökandet efter MH370 för papperstidningen.

I dag är det sista dagen på passet och det är alltid bra. För även om det är roligt att jobba så är det aldrig fel att checka ut sista natten. Nu väntar fyra dagar med andra aktiviteter, bland annat övningskörning med Markus, 50-årskalas hos Rymd-Johan och föredrag i Västerås och Jönköping.

Loading