Två sidor ufo i Aftonbladet

bladet140324vallentuna
I dag kom så Aftonbladet med en sida om Vallentunavågen plus en sida där jag kommenterar några svenska ufofall. Artikeln blev helt okej och de citat som jag själv står för korrekta. Vill ni läsa den på nätet måste ni vara Pluskunder. Och det är inte alla. Ringde i alla fall till journalisten som skrivit den och gav honom beröm.

Tidningen plockade jag uppe inne på DN i dag då jag och Markus övningskörde dit eftersom jag hade glömt mina läsglasögon på mitt arbetsbord där i går. Så jag gjorde dygd av nödvändigheten och Markus blev nöjd han också.

Eftersom vädret var strålande och tussilagorna kikade fram över allt längs vägen så åkte vi till Jakobsberg också för att fixa några ärenden. Tittade in på Myrorna och köpte några böcker till AFU, Carl-Anton och en vän som jag hoppas träffa längre fram i vår. Vi åt lunch på Elegant Garden där det var halvfullt och vi fick ett bås för oss själva.

Hemma igen hade jag fått en del nya rymdfrimärken och lite annat från Ole i Oslo igen! Ni kan se dem här nedan – och ett minnesmynt från Apollo 11-landningen på månen 1969. Jättekul och fint.

Har suttit hemma och jobbat med lite planering inför mina webbteveprojekt också. Något som bland annat inneburit att jag ringt ett slott väster om Stockholm, Skansen, en ufoobservatör och en kyrkligt aktiv person. Mer vill jag nog inte skriva just nu. Satte mig sedan sist i kväll – efter att ha sett på filmen ”Diana” med Anneli och ett snabbt bastubad med Niklas – och gjorde upp en plan för hur allt ska filmas och vilka ämnen som kan komma ifråga. Har också skannat en del material som jag tror att vi kan ha nytta av under arbetet med filmningen.

I morgon blir det övningskörning med Markus innan han ska köra upp klockan 13.50!

Rymdfrimärken från Norge, Irland och Isle of Man plus en guldig minnesslant från USA.
ojbstamps140324_01
En blandning av olika samlarmärken med rymdmotiv fick jag också.
ojbstamps140324_02

Loading