Ufojobb, grillpremiär och garagerensning

grillprem1504nik
I dag på förmiddagen kom Bernd Bartosch och hämtade lådorna med de 230 exemplaren av det nya numret av UFO-Aktuellt som ska distribueras via Presstopbutikerna. Skönt att ha Bernd som fixar detta och det är alltid trevligt att få en liten pratstund med honom. Dessutom var vädret fint och förblev så hela dagen vilket faktiskt gjorde att jag och grabbarna (Anneli var på teater) kunde begå grillpremiär på verandan i dag.

Markus åkte iväg och köpte korvar och bröd och så skötte Niklas om själva grillandet.

Grabbarna varit riktigt hjälpsamma hela dagen i dag. Först fick jag hjälp att hänga tvätten av Niklas och sedan åkte båda till soptippen, två vändor till och med, med en massa sopor från tippen. Nu åkte äntligen Kians gamla däck ut också. Vi har försökt att sälja dem – utan napp. Bra att få undan en massa skräp eftersom vi planerar att bygga nytt garage. Dessutom var Niklas snäll och bar upp dynorna till utemöblerna och Markus åkte och handlade korv.

Själv har jag jobbat några timmar med att förbereda den presskonferens som jag ska hålla i tillsammans med gänget på AFU på torsdag. Jag ringde Sveriges Radio, Norrköpings Tidningar, Folkbladet och ett par gratistidningar. Reaktionerna var positiva och på Norrköpings Tidningar fick jag till och med en uforapport som hade ramlat in i helgen, en rapport som jag vidarebefordrade till Johan på rapportcentralen.

Skulle egentligen ha pratat med den ansvariga tjejen på Cnema också men hon blev sjuk fick jag veta via mejlen. Så det blir kanske i morgon istället.

Framåt eftermiddagen hjälpte jag Tobias med att göra biljetter till stämman. Skrev lite ny text och läste korr och så gjorde Tobias layouten. Nu hade han dessutom fått underlaget till årets roll-up så vi får hoppas att den hinner tryckas också innan vi ska vara på plats i Trollhättan.

Tillsammans med Göran Norlén har jag gått igenom UFO-Sveriges epostlistor och adresser som jag nu hoppas ska vara lite bättre ordning på. Men det finns säkert en del ytterligare att göra.

Har också suttit ett par, tre timmar med Marc Hallets Adamskimaterial också. Jag hoppas hinna sortera det klart i pärmar så att jag kan ta med det ned på torsdag då jag ska till arkivet. Det blir en fyra pärmar eller så som ska tillfogas dem jag redan har kört till AFU.

Anneli har varit borta hela kvällen för att gå på teater med tjejnätverket så när ”Jordskott” nu kommit fram till sin sista del fick jag titta ensam och spela in åt Anneli. Ska väl inte skriva något mer än så eftersom hon kanske läser bloggen innan hon hinner se inspelningen!

Satt uppe till 01 med Hallets papper. Men nu är det mesta klart.

Bernd är glad över att tidningen är klar.
bernd150420ua

Loading