Garagejobb och langarkedja

takpojkar150514c
Eftersom hantverkaren som ska fixa vårt garage hörde av sig i går och ville att det skulle rivas redan i maj så att bygget kan börja i juni så tog jag och pojkarna tag i att börja tömma det så smått. Vi har ju redan kört en försvarlig hög till tippen men nu måste vi planera för vart sådant som vi vll spara på ska ta även under tiden som bygget pågår.

Så vi startade en langarkedja med Markus på taket och Niklas på stegen. Jag bar ut från garaget, gav till Niklas som hivade till Markus som bar in det på vinden. Vi hann i alla fall en liten bit på väg men mycket återstår.

Skrev också ett brev till kvinnan som jag intervjuade i Trollhättan under riksstämman där. Hon hade sett ”spökskeppet” på sjön Utby Lång och lovade mig en teckning av det. Så nu får hon lite vita pappersark och en del annan information som jag hoppas att hon kan kommentera. Det är fler än hon som säger sig ha sett ett fullriggat fartyg segla fram i en sjö där detta absolut inte kan förekomma. Och sådant intresserar mig givetvis.

När jag kom hem från jobbet i går (i natt alltså) låg det ännu en fin sändning frimärken från Ole i Oslo och väntade på mig. Ni kan se dem här nedan. Ole är en pärla och jag hoppas att jag kan återgälda honom på något sätt. Som ni kan se är några av frimärkena lokalmärken från Skövde och Borås, sådana älskar jag. De är lite svåra att få tag på (men finns givetvis på olika auktionssajter) och det jag gillar med dem är deras ofta enkla utseende.

Fick skjuts av Niklas till Vällingby för att hinna i tid till jobbet.

Det blev rätt mycket att skriva under kvällen trots att det inte inträffade några stora händelser. Har också haft en hel del mejl att besvara, inte minst med ett team danska journalister som vill komma till AFU och till slut enades vi om att den 9 juni blir bäst.

Maten intog jag och Staffan på Lilla Asien och jag slog till med min patenträtt, Hoisinanka.

En clown som heter Karl dök upp på Facebook och trodde sig veta att vi inom UFO-Sverige är ET-troende jönsar som bara tror och inget vet. Jag svarade honom skarpt eftersom jag är hjärtligt trött på okunniga kommentarer från folk som inget vet om oss.

Efter 01 var det slut för i dag.

Ännu en spännande sändning med rymdsaker från Ole i Oslo.
rymdsaker150514ojbc
Och ännu roligare, lokalpost från Skövde och Borås och ett förstadagsbrev jag inte hade.
svenskpost150514sde

Loading