Hällevadsholm och Pink Floyd

echoes1509etta
I dag körde jag och Anneli till Anders Perssons stuga i Hällevadsholm där Hasse P och Sven också mötte upp. Efter kyckling och gott vin drack vi en 208 ppm:s whisky av märket Octomore Edition 07.2 som Hasse bjöd på och den gick inte av för hackor. Underbart god och trots sin rökighet mild som en sommarvind.

Sedan bar det av till konsert i Kville kyrka med Echoes som spelar Pink Floyd-covers. Fullsatt vilket innebär cirka 700 personer. Och det blev två timmars riktigt bra musik med låtar som ”Money”, ”Wish you were here”, ”Dogs”, ”Time”, ”Shine on you crazy diamond” och en hel del annat.

I pausen kunde man köpa korv i gången mellan bänkarna så jag slog till med två. 20 spänn styck, som hittat.

Gitarristen, David Andersson, var grym och fick kyrktaket att lyfta.

När vi vandrade ut i den stjärnklara natten var vi alla riktigt nöjda. Men det skulle visa sig lite lätt svårt att ta oss därifrån eftersom den gräsplätt vi, och många andra, ställt sig var så sank att en del bilar sjunkit ned och fastnat. Anders lyckade i alla fall köra ut därifrån med hjälp av en bärgningsbil som blockerade vägen så att vi skulle vi fri lejd.

Tillbaka hos Anders blev det ännu en liten godwhisky och lite prat. Passade också på att kolla upp mina föredrag inför morgondagen.

Hela Echoes tackar.
echoeshela1509kyrka
Anders visar upp en oöppnad Tuborgburk. En klassiker.
image
Anneli, Sven, Anders och Hans möter natten.
hosanders1509svenmm

Loading