Hemmafix och åter till DN

dnufo1509
Så var det jobbdags igen efter Göteborgsresan och det får vi firar med att ta en bild av DN-skrapan och ett ufo som passerar till höger. Kanske en av de mystiska flygande trianglarna som man kunde läsa så mycket om under den i dag rätt omdiskuterade belgiska ufovågen 1989–1990.

Nu är trekanten till höger givetvis ett av de många flygplan som passerar skrapan varje dag men på ett foto kan det ändå se rätt ovanligt ut.

Innan jag kom så långt som till jobbet sorterade jag in bilder och ljudfiler från Göteborg i datorn. Jag sparar alla föredrag och jag bandar också allt sedan rätt många år tillbaka. Förr, på 70-talet, var det vanligt att åhörare som besökte föredragen tog med sig en bandspelare och spelade in, men detta händer aldrig numera. Men, mitt ena föredrag i Göteborg, spelades in på video av arrangörerna, Vetenskap och Folkbildning.

Har också tvättat ett par maskiner och hängt, plockat ordning på böcker och filmer som ska till AFU och svarat på mejl som jag missat under min resa till Göteborg. Hann också börja läsa lite i min nya Bibliotekstjänstbok ”Biotika” av den produktive och oftast intressante KG Johansson.

Har fått en hel del mejl om filmen från Puerto Rico. Och det är inte konstigt. 100.000 personer har sett den sedan jag skrev min artikel på DN.se i slutet av förra veckan. Det gör filmen till en av de mest sedda filmerna på DN.se hittills.

Jag har också suttit i ett längre möbleringsmöte på DN. Eftersom jag är ett av skyddsombuden här så sitter jag med i dessa samtal.

Mat fick jag äta ensam eftersom Staffan var ledig. Men min biff med lök (minus purjo) smakade bra i alla fall där jag satt med paddan som sällskap på Lilla Asien.

Kvällen blev rätt lugn även om den började rätt hetsigt med att jag jagade Mattias Karlsson i SD för att till slut få tag på honom samtidigt som vi fick ett tips om att ett flertal sjukhus i Stockholm gått i stabsläge på grund av dataproblem.

Den lugna kvällen gjorde i alla fall att jag kunde börja förbereda en ufoartikel inför i morgon. Och dessutom har jag hjälpt en dam i USA med att identifiera en film där månen spelade henne ett reflexspratt och en film med ett helt vanligt flygplan. Hennes vänner hade sagt att det var något annat. Har också identifierat ett flygplan på en film som en kille i Stockholm skickat till mig. Mycket sådant i mejllådan just nu.

Åkte taxi hem med en av mina favoritchaufförer. Han älskar böcker liksom jag.

Loading