Andreas och Thea

Bild
Trevlig dag med besök av Andreas och lilla Thea som var här och lämnade ett par hundra böcker som ska säljas till förmån för AFO och till nytta för den flytt som familjen Ohlsson planerar att göra snart. Thea lekte med Lego, lekte med Tintin-figuren (och sa ”Tintin”) och plockade med det mesta som var löst omkring henne.

Och så gick vi och käkade pizza av modell större på Lilla Rött. Ni kan se hur stora de var på bilden ovan. Thea nöjde sig med en gurkskiva.

Andreas bokskörd innehöll också en del av hans ufoböcker som nu ska ner till AFU plus omkring femton pärmar med korrespondens och rapporter som också ska dit. Han fortsätter dock att vara aktiv inom UFO-Sverige.

Mitt öga är mindre rött och inte så ont där såret sitter. Men jag ser fortfarande suddigt även om det nu är svårt att säga om det beror på bakterierna i hornhinnan eller den utvidgade pupillen. I morgon är det återbesök hos doktorn och då får jag väl veta.

Har i alla fall skrivit ihop en liten recension till Bibliotekstjänst så att den inte skulle bli mer försenad än den redan var.

Pratade med mamma som berättade att läkaren sagt till henne i dag att de inte hade hittat några problem med henne under den stora undersökningen i går. Inga som kunde förklara varför hon har så dåliga blodvärden. Återstår att se vad de ska göra nu.

Mitt på dagen ringde det en kvinna från västkusten som hade fått min bok ”Berättelser om det okända” i julklapp. Nu ville hon berätta hur hon själv kunde kanalisera döda människor genom ett så kallat trollbord. Intressant men svårt att veta hur pass lyckosam hon är bara genom hennes egna beskrivningar. Vi pratade länge och har jag vägarna ditåt så ska jag absolut testa henne.

Senare på kvällen ringde en annan läsare som undrade om jag kunde hjälpa honom att fixa en bok om Padre Pio. Jag gav honom adressen till förlaget vilket borde hjälpa honom.

Och så har forskare upptäckt metangas på Mars. Läs mera HÄR. Det visar att vatten nog finns i större mängder än man hittills trott.

Thea med ett fast grepp om Milou medan pappa Andreas erbjuder Haddock. I bakgrunden Tintins månraket.
Bild

Loading