Vändning i sikte

Upp 06 för ett nytt återbesök inne på S:t Erik. Rutan var rena pansarisen men jag tog mig i alla fall till Barkarby för vidare pendeltågstransport in till stan. Väl inne på akuten fick jag veta att jag bokats in hos en specialist klockan 09.10 så det var bara att sätta sig ned och vänta.

Väntan gav i alla fall det resultatet att ögat nu verkar bättra sig. Själv har jag märkt att dimmorna skingrats och att jag numera bara ser sämre på det än på det högra. Jag ska i alla fall fortsätta med medicinen i en vecka till och sedan måste jag ta en annan droppe varje kväll i två månaders tid innan vi kan vara på den säkra sidan. Det är såret i ögat som spökar. Innan det har läknat så finns det risk för nya infektioner.

Gick till videobutiken och firade framgången med en ”La Famiglia” och ett samtal till Irre som fyller år i dag. Grattis igen, Irre! Tog en burgare på McD och sedan åkte jag tillbaka till Jakbsberg för att klippa mig och käka lunch med Anneli och hennes arbetskarmater. Det var trevligt.

Och i kväll har vi lagat chili con carne tillsammans, hela familjen. Eftersom jag nu börjar ana ljuset i tunneln (inte bara bildlikt talat) så plockade jag fram en trevlig öl för att skölja ned maten med. Det blev Fullers Vintage Ale 2008 som har producerats i 150.000 flaskor och min hade nummer 72.639. Och god var den.

För övrigt är jag rätt trött. Tidiga morgnar, dålig nattsömn och en massa elände. I morgon blir det sovmorgon.

Loading