Ekbysamling

Bild
Nyårsdagen brukar betyda samling hemma hos Raili och Ingemar i Ekby. Då kommer Annelis syster Lena och hennes familj och så vi själva och sedan spelar vi kort, äter gott och leker med barnen.

Kalkonen, som Raili gjort, smakade verkligen underbart.

På bilden ovan ser ni en lätt skrämd Rasmus bevakad av Niklas och Markus medan han tittar på ”Kalle och chokladfabriken”, en film som skrämde iväg hans storebror Emil redan efter fem minuter.

Själv smet jag iväg en stund för att hälsa på mamma på sjukhuset. Med mig hade jag datorn med en färsk (en halvtimma tidigare) inspelad filmsnutt där Markus och Niklas hälsade till henne. Den spelade jag upp för henne och sedan spelade jag in en hälsning tillbaka med henne framför kameran.

När jag kom tillbaka var det dags att spela kort och sedan byggde barnen med lego innan det blev gömma nyckeln, allt til de smås stora glädje. När det väl blev dags att åka hem var de mindre nöjda och det förstår man ju.

Kvällen avslutades med att jag, barnen och Raili såg del tre i ”Tillbaka till framtiden”-trilogin. Kul att Raili gilade serien. Innan jag gick och lade mig plockade jag fram datorn och skrev lite på nästa bok. Nu gäller det att knattra på så att den blir klar i vår.

Loading