Vintersol

Bild
Upp före nio för att hinna spela badminton med Stefan. årets sista drabbning. På vägen dit pratade jag med mamma som fortfarande inte mår så bra. Hon kommer att få stanna kvar veckan ut i alla fall. Positivt är att hennes blodtryck nu börjar öka.

Mitt eget blodtryck fick sig en prövning när jag trots ledning fick däng i första set mot Stefan. Men sedan bet jag ihop och lyckades vinna de två återstående. Så nu slutar jag när jag är på topp! Fast det finns säkert goda möjligheter till förluster också nästa år…

Det är ett härligt vinterväder som ni kan se på bilden här ovan. Antalet soldagar de sista veckorna kan man räkna på ena handens fingrar. Vi har packat och ska snart åka och plocka upp Anneli för några nyårsdagar i Mariestad.

/…/

Väl nere i Mariestad hälsade vi på mamma på sjukhuset och Niklas hittade en massagerulle som han testade på sin farmor. Ni kan se det på bilden nedan. Hon mår lite bättre men är fortfarande svag och har långt kvar tills hon är tillbaka i samma fysiska form som hon var i somras. Vi stannade en timma innan vi fortsatte till svärföräldrarna i Tidavad där vi ska bo i natt.

Eftersom vi alltid har med ett gäng filmer utifall att så fick mormor Raili välja och då blev det ”Tillbaka till framtiden”. Hon tyckte att den var så bra att vi till och hann med del två innan det var dags att knoppa.

Mamma får massage av Niklas.
Bild

Loading