Vänner

Bild
En juldag precis som den ska vara. För jul är det även om det återstår några dagar innan det blir officiellt. Började med att åka in till Vällingby där jag träffade Andreas med lilla Thea och Philip som jag fångade på bild i garaget innan vi skildes åt efter ett par timmar på stan. Handlade lite julklappar och käkade kebabtallrik inne i Vällingbys matcentrum.

Det var kul att träffa Andreas igen efter hans och familjens resa till Kina som tog en stor del av hösten. Dessutom hade han hittat den förlorade pärmen med papper från Stockholms UFO-förening som stod längst in i en mörk garderob när han kom hem. Då blir STUFO-gänget glada!

Sedan plockade jag upp Markus och körde honom till frisören innan jag åkte och lämnade tillbaka ”Things to Come” till MediaMarkt vilket tog en halvtimme med all pappersexercis. Synd att filmen kajkade, jag hade gärna haft kvar den men den gick ju inte att se tyvärr. Lämnade också in Markus cykel på service, något vi skulle ha gjort för fem månader sedan, men bättre sent än aldrig.

Eftermiddagen bestod av att jag och båda grabbarna åkte runt och köpte de sista (?) julklapparna, bland annat en mobiltelefon till Markus. Det är väl dags nu även om han inte gjort sig känd för att vara den som håller koll på sina saker precis. Bara att hoppas att han förstår att detta är något som han måste ha kontroll på.

På kvällen kom Ylva och åt julmat tillsammans med oss. Vi drack ett par julöl och åt hemgjorda köttbullar, skinka och en hel del annat. Och så gröt till förrätt föstås! Efteråt blev det film – ”Wall:E”. Anneli och Markus hade redan sett den med för oss andra var det första gången och vi blev alla charmerade av den lilla plåtburken.

Dagens tredje viktiga händelse var att jag fick tillbaka min externa hårddisk från verkstaden. Eller rättare sagt, jag fick en helt ny. Så nu håller jag på och säkerhetskopierar över allt från den andra externa så att allt ska bli som förr. Jag skulle aldrig lite på en back-up, så det har varit några nervösa veckor i väntan på att få tillbaka den här. Nu känns det lite säkrare igen.

Loading