Halvdag

Eftersom jag jobbar i dag så blir det bara en halvdag hemma som jag inledde med att skriva recensionen till Bibliotekstjänst. Den är ju bara 180 ord lång så det gäller att väga orden när man ska ha med både en beskrivning av handlingen och ett omdöme. Och det oavsett hur tjock en bok är.

Fortsatte att plocka undan en del från rummet och hann dessutom skanna några bilder till AFU:s bildarkiv innan det var dags att gå till bussen. Niklas och Anneli hade åkt till Kista för att handla julklappar (det var väldigt lite folk där) medan Markus var kvar hemma för att läsa på sin franska – men det blev nog också en del spelande har jag en känsla av.

Senare på kvällen fick jag ett långt och trevligt mejl från Hilary Evans i London. Hilary hade noggrant smakat sig igenom den kasse med svensk och norsk öl som vi hade med oss när vi träffades och bodde över hemma hos honom för en månad sedan. Bäst betyg fick ”Dark Horizon”, som var överlägset bäst, och två kom ”Brockhaus Julebryg 2007”.

Dessutom skrev Hilary att han redan hade börjat fundera över vilket ufomaterial han skulle kunna skicka med oss hem nästa gång vi kommer på besök.

Kvällen på jobbet blev ganska händelselös med lite lagom att skriva om för att hålla mig sysselsatt. När jag kom hem klockan 01.30 var ungarna fortfarande vakna och satt och spelade. Inte så oväntat. Pratade med dem en stund och sedan gick vi och lade oss allihop.

Loading