Städdag Del 2

Bild
Dammsög och tvättade och fortsatte plocka bort resten av de papper som jag spridit omkring mig under hösten. Så nu börjar huset se beboeligt ut igen. Blir säkert bra till jul. Har också varit på tippen och till pappersinsamlingen så nu är allt som ska slängas bortforslat.

Var också i väg och hämtade våra julkort på fotoaffären i Viksjö och handlade lite julöl på bolaget och köpte en julskinka på Ica Viksjö där de också bjöd på provsmakning av handgjorda italienska ostar – mums! Några av ölen såg också riktigt intressanta ut. Sedan plockade jag upp Anneli på jobbet och tillsammans åkte vi till Mediamarkt för att kika på julklappar till barnen.

Jag har ju varit ledig i dag trots att det var min ordinarie arbetsdag. Höll faktiskt nästan på att glömma det. Men eftersom jag och kalle H hade bytt, jag hade jobbat en fredag för honom, så var det dags för mig att ta ut den dagen nu. Och det var bra eftersom jag fick mycket gjort här hemma.

Samtidigt som jag jobbade på här hemma hade man den årliga glöggfesten på AFU. Dessutom kunde alla beundra den nya kopiatorn som ni kan se på bilden ovan. Det är Sven-Olov och Anders som flankerar den. Tack Carl-Anton för stödet som gjorde att vi kunde köpa den!

I kväll har jag och barnen varit ensamma hemma. Anneli har varit på julfest med arbetskamraterna på Lasse Maja i Barkarby och vi käkade revbensspjäll och såg på film – ”Flags of our fathers” – som var riktigt bra. Sedan hamnade jag framför datorn där jag digitaliserade några gamla inspelningar med Markus och Niklas – till deras stora glädje. Det var rätt kul att lyssna på sig själva när de var små.

Loading