Skrivbordsrensning

Eftersom jag kom i säng 02.30 i natt (i morse) så var det inte odelat positivt när Alfaprint ringde 07.37 för att berätta att Sökaren nu var tryckt även den. Så nu är båda tidningarna klara och jag räknar med att de kommer att skickas ut under veckan. Sedan tar det ju några dagar för Posten att se till så att de hamnar i era brevlådor också.

Somnade i alla fall om tills en person på Gotland, som har stora problem med onda utomjordingar, ringde vid 08.30 och så pratade vi en stund. Framåt 09 när jag sov igen så ringde Sven i Falköping och där emellan hade Markus hunnit konstatera att han var för förkyld för att kunna gå till skolan.

Men sedan blev det sova av och jag kom faktiskt inte ur sängen förrän vid 12. Det har varit fem intensiva dagar, både på jobbet och hemma, så kroppen behövde nog sitt.

Käkade i alla fall lunch med Markus (god lasagne som Anneli lagat) framför ett Seinfeld-avsnitt men sedan tog jag tag i pappershögarna. Det har blivit en samling sådana, precis som vanligt, när jag jobbar med UFO-Aktuellt. Sorterandet och besvarande av dessa har fortsatt ända till klockan 01 (nu!) med avbrott för en film med familjen i soffan. Och så har jag förberett onsdagens föredrag för Stockholms UFO-förening.

Strax efter lunch ringde mamma och berättade att Lotta Bromé skulle prata om en svensk som lyckats fotografera den borttappade verktygsväskan som en astronaut råkade bli av med när hon jobbade på ”ISS”. Eftersom jag fick tipset i går, på jobbet, men inte hade en möjlighet att hinna skriva om det så blev jag ordentligt sur på mig själv att jag hade missat att vara först med detta.

Ringde upp fotografen, Peter Rosén, och gjorde en snabb intervju, mejlade den till DN.se och skickade med bilden. Så nu ligger den HÄR om ni vill läsa den.

Filmen blev ”Paths of Glory” från 1957, som vännen Ossi lånat ut, med Kirk Douglas i huvudrollen och i regi av Stanley Kubrick. En bra film som handlade om ett militärt misstag och dess konsekvenser under första världskriget.

Loading